Biustonoszenie
- Escherichia
Re: Biustonoszenie
Elomi
To dwa różne zdjęcia tego samego biustonosza.
To dwa różne zdjęcia tego samego biustonosza.
- Escherichia
A, i idealny dla cycatek. Optycznie pomniejsza, przy czym nie spłaszcza, bardzo ładny kształt nadaje
- Escherichia
Kupiłam drugi biustonosz. Moje dotychczasowe są zdecydowanie w obwodzie za duże, biust cały lata, będą już tylko po domu.
- mała_czarna
Też teraz kupiłam z ElomiEscherichia pisze:Elomi
- Escherichia
Pokaż!
- Escherichia
O, ten sam model co mój
Wahałam się czy nie wziąć drugiego z Elomi (czerń), ale jednak postawiłam na o 100zł tańszą Dalię. Trochę jednak kosztują. Jak się ustabilizuję z wagą, to zaszaleję
Wahałam się czy nie wziąć drugiego z Elomi (czerń), ale jednak postawiłam na o 100zł tańszą Dalię. Trochę jednak kosztują. Jak się ustabilizuję z wagą, to zaszaleję
Ja po latach wierności panache wybrałam się dzisiaj do sklepu change (dostałam voucher) i muszę powiedzieć, że się zakochałam w tych biustonoszach, baaaaardzo szeroki zakres rozmiarów, wszystkie, które mierzyłam leżały idealnie (zwykle to jest dla mnie jednak udręka i bardzo dużo muszę przymierzyć modeli, żeby na coś trafić) i autentycznie miałam problem na co się zdecydować. Ostatecznie zaszalałam i wzięłam dwa
- Escherichia
Bardzo ładne, zwłaszcza ten czerwony Co to za modele?
Ja Panache zdradziłam już chwilę temu na rzecz Dalii. Ale po zakupie optycznie pomniejszającego biust Elomi Dalia wydaje mi się, że wypycha biust do przodu (co nie zmienia faktu, że mam zapisane masę modeli właśnie z Dalii.. no piękne te biustonosze robią ). Myślę, że na wiosnę będę musiała coś kupić nowego i wybiorę się właśnie do Krakowa. U nas dwa salony z brafitterką i nie powiedziałabym, że duży wybór, ta Warszawa końcem lata spadła mi jak z nieba.
Teraz muszę kupić biustonosz sportowy, ten który mam jest o wiele za duży I jak do moich treningów siłowych to mi to nie przeszkadza, tak do biegania, to on dobry nie jest
Ja Panache zdradziłam już chwilę temu na rzecz Dalii. Ale po zakupie optycznie pomniejszającego biust Elomi Dalia wydaje mi się, że wypycha biust do przodu (co nie zmienia faktu, że mam zapisane masę modeli właśnie z Dalii.. no piękne te biustonosze robią ). Myślę, że na wiosnę będę musiała coś kupić nowego i wybiorę się właśnie do Krakowa. U nas dwa salony z brafitterką i nie powiedziałabym, że duży wybór, ta Warszawa końcem lata spadła mi jak z nieba.
Teraz muszę kupić biustonosz sportowy, ten który mam jest o wiele za duży I jak do moich treningów siłowych to mi to nie przeszkadza, tak do biegania, to on dobry nie jest
- Escherichia
M.in. czaję się na ten Widziałam go na żywo i wygląda delikatniej I chodzą za mną pół gorsety
- Załączniki
-
- 71995f9ee298b033c9d2e61a5d356bf6.jpeg (91.65 KiB) Przejrzano 2965 razy
Efryna, super są!
Escherichia, ale piękne! Mogę prosić o link?
Mnie też czekają zakupy.
Escherichia, ale piękne! Mogę prosić o link?
Mnie też czekają zakupy.
Escherichia, modele to: Charlize push up (czerwony)i Noelle full shaper. Na żywo też dużo lepiej wyglądają (no i przede wszystkim ładnie na mnie leżą). Rozmiar trochę inny wyszedł niż standardowo, ale też pełna profeska, laska mnie najpierw pomierzyla, a jak już przynosiła biustonosze, to wszystko super od razu pasowało.
Śliczny ten czarny. Ja Dalii w ogóle nie znam, będę musiała się przyjrzeć bliżej
Śliczny ten czarny. Ja Dalii w ogóle nie znam, będę musiała się przyjrzeć bliżej
- Escherichia
Misiowa, https://dalia.pl/biustonosz_charlotte_k23_soft.html
Efryna, dzięki
Ja noszę tylko softy. Teraz jak mi biust zmalał będę mogła spróbować inne fasony, np. balkonetki, które mi się zawsze podobały.. a nie tylko full-cupy Bo o half-cupach mogę chyba pomarzyć
Efryna, dzięki
Ja noszę tylko softy. Teraz jak mi biust zmalał będę mogła spróbować inne fasony, np. balkonetki, które mi się zawsze podobały.. a nie tylko full-cupy Bo o half-cupach mogę chyba pomarzyć
O tak, też się kiedyś skusiłam na Change i jestem bardzo zadowolona.