Torty - porady, inspiracje, zdjęcia
Re: Torty - porady, inspiracje, zdjęcia
Aitutaki, super
Misiowa, super!
Robiłaś może czarny tynk?
Robiłaś może czarny tynk?
Mnie się nie podobają torty naked lub semi naked, wydają się niedokończone. Ale ten drugi super!
+1
Misiowa, jakbys mieszkala w moich okolicach, bylabym stala klientka!
Aitu, piekny!
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
ja już zaczęłam kombinować, że może nie zapraszać teściów na urodziny MiJ tylko pojechać do nich i zamówić wtedy torty u Misiowej
Dziękuję!
Mnie się bardzo podobają semi-naked, choć faktycznie jak skończyłam, to mi czegoś brakowało. Dopiero jak mi kuzynka męża napisała, że jest idealny, jak chciała to odetchnęłam
Sofii, nie robiłam ale czytałam, że do tego świetnie sprawdza się czarne kakao i węgiel aktywny. Prócz tego oczywiście barwnik i podgrzewanie tynku.
Katherina, haha polecam się oczywiście
Mnie się bardzo podobają semi-naked, choć faktycznie jak skończyłam, to mi czegoś brakowało. Dopiero jak mi kuzynka męża napisała, że jest idealny, jak chciała to odetchnęłam
Sofii, nie robiłam ale czytałam, że do tego świetnie sprawdza się czarne kakao i węgiel aktywny. Prócz tego oczywiście barwnik i podgrzewanie tynku.
Katherina, haha polecam się oczywiście
Misiowa, czyli za dużo roboty. I tak jestem w niedoczasie.
Planuję tort z HP, trzymajcie kciuki.
Planuję tort z HP, trzymajcie kciuki.
Sofii, kciuki!
Ja kiedyś próbowałam barwić na czarno czekoladę i mnie ch*lera brała ale w końcu będę musiała się z tym zmierzyć.
Ja muszę jeszcze na wtorek ogarnąć tort tęczowy, więc nie niedziela pod hasłem masy cukrowej
Ja kiedyś próbowałam barwić na czarno czekoladę i mnie ch*lera brała ale w końcu będę musiała się z tym zmierzyć.
Ja muszę jeszcze na wtorek ogarnąć tort tęczowy, więc nie niedziela pod hasłem masy cukrowej
Misiowa, dodatki na pewno będą złote, a tynk biały, albo niebieski, albo ombre z czerwienią... Będę improwizować, bo naprawdę harmonogram będzie napięty
aitutaki, super Ci wyszedł!
Misiowa, piękne! Masz kobieto talent
Misiowa, piękne! Masz kobieto talent
Misiowa, piękne! Mieliśmy podobny na chrzcinach
Tez był topper z napisem Chrzest Święty Nadii, ale nie zrobilam zdjęcia
Tez był topper z napisem Chrzest Święty Nadii, ale nie zrobilam zdjęcia
ale Wy zdolne jesteście. ja to co najwyżej bym umiała te ciastka na górze położyć
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2021, 14:14 przez Suerte, łącznie zmieniany 1 raz.