A no i jak zamawiamy cos do jedzenia i nam przywoza to gotowka, ale to jakies awaryjne achowane mamy, bo inaczej zawsze poploch, czy mamy jakas gotowke w ogole
Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Ja tez team karta... gotowke mam bardzo rzadko, a place gotowka chyba tylko w piekarni i na bazarku... ubrania nie pamietam kiedy lupowalam stacjonarnie (chyba, ze dla M do przrdszkola jakies gazetkowe zakupy w aldi/lidlu), w markecie tez nie pamietam kiedy ostatni raz zaplacilam gotowka, nawet jak za 4€ kupowalam...
A no i jak zamawiamy cos do jedzenia i nam przywoza to gotowka, ale to jakies awaryjne achowane mamy, bo inaczej zawsze poploch, czy mamy jakas gotowke w ogole
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ale czego się boisz?Suerte pisze:to ja nie lubię płacić kartą i uwaga nigdy nie wyciągałam kasy z bankomatu, bo się boję
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
że mi karta tam zostanie i ani iść ani zostać przy tym bankomacie 
Suerte, na bankomatach jest numer telefonu, tak samo numer bankomatu. trzeba zadzwonić na infolinię i zgłosić. Kiedyś pisaliśmy reklamację, bo bankomat nie wydał kasy, a z konta ściągnął
ale to było łatwo odkręcalne

Suerte, wybacz, ale trochę się uśmiałam (
) 
Możesz się jeszcze obawiać tego, że zapomnisz wziąć kasy, jak genialna Sofii

Możesz się jeszcze obawiać tego, że zapomnisz wziąć kasy, jak genialna Sofii

po angielsku w stresie na pewno się dogadam, że stoję pod bankomatem i kartę mi zeżarło 
ale ja zawsze się boję przypału - do kasy samoobslugowej też nikt mnie nie namówi
ale ja zawsze się boję przypału - do kasy samoobslugowej też nikt mnie nie namówi
Haha Sofii, jak ostatnio wybierałam większą sumę, bo miałam za narożnik zapłacić to mi się Twoja przygoda przypomniała 
Ja za to płaciłam parę lat temu w samoobsługowym tesco i zapomniałam wyjąć karty po zapłaceniu ... Dopiero jak chciałam płacić w Lidlu, po ok 30min, zauważyłam że nie mam karty
Na szczęście ktoś ja oddał do customer service
Na szczęście ktoś ja oddał do customer service

To ja z kolei nie rozumiem, co jest stresującego w tankowaniu
jeszcze jak zmieniliśmy auto z diesla na benzynę, to miałam takiego lekkiego stresa na początku, no ale na szczęście obyło się bez wpadki.
Za to z samochodowych rzeczy stresuje mnie zawsze jazda do centrum/w miejsca gdzie jest problem z parkowaniem i trzeba kluczyć po uliczkach i walczyć o miejsce. Chyba nigdy się tego nie pozbędę
A i z tym bankomatem to u nas rozpatrzyli sprawę pozytywnie bardzo szybko, ale na zwrot środków czekaliśmy z miesiąc...
Za to z samochodowych rzeczy stresuje mnie zawsze jazda do centrum/w miejsca gdzie jest problem z parkowaniem i trzeba kluczyć po uliczkach i walczyć o miejsce. Chyba nigdy się tego nie pozbędę
A i z tym bankomatem to u nas rozpatrzyli sprawę pozytywnie bardzo szybko, ale na zwrot środków czekaliśmy z miesiąc...
Misiaq nam raz w życiu się trafiło wlanie nie tego co trzeba i zrobił to pracownik stacji
raz mąż pozwolił pracownikowi wlac i taki numer
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Misiaq, u nas właśnie coś obsługa wyparowała i trzeba samemu 
Mamy gaz od 3 lat a tylko raz tankowałam (wtedy była obsługa
)
Efryna, ja zazwyczaj tak długo szukam miejsca aż znajdę takie gdzie jest sporo wolnego miejsca
niestety odwoziłam A. na autobus do przedszkola i przeżyłam zderzenie z rzeczywistościa
muszę znaleźć jakiś plan awaryjny na przyszły tydzień 

Mamy gaz od 3 lat a tylko raz tankowałam (wtedy była obsługa
Efryna, ja zazwyczaj tak długo szukam miejsca aż znajdę takie gdzie jest sporo wolnego miejsca

Hehe ostatnią osobą którą znałam i bała się bankomatu była moja babcia.Suerte pisze:po angielsku w stresie na pewno się dogadam, że stoję pod bankomatem i kartę mi zeżarło
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka