Co teraz czytacie?
Re: Co teraz czytacie?
58/21
- Załączniki
-
- Screenshot_20210930-143845-289.png (1.36 MiB) Przejrzano 3089 razy
41/2021
Bardzo dziwnie napisana jest ta książka, nie wiem czy dotrwam do końca
Bardzo dziwnie napisana jest ta książka, nie wiem czy dotrwam do końca
- mała_czarna
Ciekawa jestem czy Ci się spodoba u mnie wylezala baaaaardzo długo na półce 'do przeczytania' a potem wszystkie 3 części pochłonęłam raz dwa_daga_ pisze:58/2021
Mała dopiero zaczęłam, ale już mi się podoba No i widzę, że jest 5 części, więc jeszcze trochę przed Tobą
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
- mała_czarna
Muszę sobie dokupić pozostałe 2 właśnie_daga_ pisze:Mała dopiero zaczęłam, ale już mi się podoba No i widzę, że jest 5 części, więc jeszcze trochę przed Tobą
Właśnie się zorientowałam, że już lata świetlne nie czytałam kryminału skandynawskiego.. dobrze jest wrócić jedynie szkoda, że trzeba w pracy siedzieć..
Ja już że dwa razy tu pisałam, że już nikt nie czyta Skandynawów
Moda minęła
Ja mam zamiar zrobić drugie podejście do Nesbo.
Misiaq ja bym poczytała, ale najzwyczajniej w świecie już nie wiem kogo Nesbo, Larsson, Lackberg, Hjorth&Rosenfeldt, Mankell za mną (tak na szybko kogo sobie przypominam), a teraz przypadkiem mi się przypomniało o tej serii Ahnhem
Katherina dziwne, bo jeszcze wczoraj widziałam wszystkie, a dzisiaj w katalogu też widzę tylko 3
Ma sens zacząć czytać od trzeciej części, czy mam polować w bibliotece na pierwsze dwie?mała_czarna pisze: ↑03 paź 2021, 18:25Ciekawa jestem czy Ci się spodoba u mnie wylezala baaaaardzo długo na półce 'do przeczytania' a potem wszystkie 3 części pochłonęłam raz dwa_daga_ pisze:58/2021