Sukienki
Re: Sukienki
A ta dziewczyny ?
- Załączniki
-
- 313A7F32-33A2-452D-BC2C-10DE50B433EA.jpeg (1.27 MiB) Przejrzano 2788 razy
Asieka, moim zdaniem super!
Mi przyszła dzisiaj, dobrze się w niej czuję, ale jest już szarówa i lipne zdjęcia.
Tylko ta plisowana część mi się elektryzuje, bo mialam czarne rajstopy i zdjęłam.
Mi przyszła dzisiaj, dobrze się w niej czuję, ale jest już szarówa i lipne zdjęcia.
Tylko ta plisowana część mi się elektryzuje, bo mialam czarne rajstopy i zdjęłam.
Asieka bardzo ładnie i odpowiednio do okazji!
Sofii u góry OK!Super!
A dół jakoś tak "wisi" jakby materiał był za mało "sztywny". Chyba że to rzeczywiście kwestia elektryzowania
I jeszcze chciałam wspomnieć że w odpowiednim temacie powinnaś dostać bana!!!! Zgłoszę szefowej
Sofii u góry OK!Super!
A dół jakoś tak "wisi" jakby materiał był za mało "sztywny". Chyba że to rzeczywiście kwestia elektryzowania
I jeszcze chciałam wspomnieć że w odpowiednim temacie powinnaś dostać bana!!!! Zgłoszę szefowej
Misiaq, na pewno kwestia naelektryzowania, bo przykleja mi się do nóg ogólnie taki ciężki materiał.
Asieka super!!
Sofii w tej super wyglądasz, skąd jest ta sukienka?
Sofii w tej super wyglądasz, skąd jest ta sukienka?
asieka, świetnie!
Sofii, ban!
Ślicznie wyglądasz
Sofii, ban!
Ślicznie wyglądasz
Asieka, sukienka jak szyta dla Ciebie!
Sofii, super! Poproszę o link Nie lubię koronki ale kolor i plisy mi się bardzo podobają.
Sofii, super! Poproszę o link Nie lubię koronki ale kolor i plisy mi się bardzo podobają.
Asieka daj namiary na tą sukienkę!
Asieka, właśnie miałam pisać, że pewnie Mohito, bo mi się reklama na fb wyświetliła
Gruby ten materiał?
Gruby ten materiał?
Misiowa, taka grubsza i „ciężka” taki lejący się jest materiał
Asieka, jak rozmiar wypada? Wezmę chyba zieleń
Dziewczyny, sukienka jest z Orsaya, ale to mój pierwszy zakup kiecki na vinted więc nie mam namiarów.
I zamówiłam jeszcze jakąś czerwoną na sesję, zobaczymy jak będę wyglądać
Dziewczyny, sukienka jest z Orsaya, ale to mój pierwszy zakup kiecki na vinted więc nie mam namiarów.
I zamówiłam jeszcze jakąś czerwoną na sesję, zobaczymy jak będę wyglądać
Asieka, Sofii, super sukienki
Asieka, Sofii, super wyglądacie!
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.