Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
A to się wcale nie dziwię, że nie masz chęci tam jechać. Haha też bym chciała być chora na takie samozaparcie. Bardzo się cieszę z Twojej przemiany i zewnętrznej i wewnętrznej
❤
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
lisbeth trzymam kciuki. ja jutro się zważę jak to u mnie w tym tygodniu. cwiczenia przez covid leżą i kwiczą, tylko 2 razy mi się udało w tym tygodniu, ale no trudno, potem nadrobię.
Bakteria jesteś niedoścignionym ideałem
u mnie w tym tygodniu -1,8kg, a lącznie po 3 tygodniach -6,2
Suerte super!
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Gratulacje!
I mega zazdroszczę! To musi być bardzo motywujące!
Unikam zdjęć, bo nie lubię na siebie patrzęć. A już takich z ręki w lustrze to nie robię prawie wcale. Zrobiłam takie w windzie w biurze, bo chciałam przyjaciółce pokazać spódnicę. Załamka
Misiaq, pokaż, ocenimy, czy czasem nie masz czegoś z głową
Suerte, brawo
Suerte, brawo
Misiaq, ja ci napisze, ze duzo ludzi nie potrafi sobie zrobic korzystnego zdjecia, ja nieraz dostaje pogladowe od klientek takie, ze mam wrazenie ze zadna suknia z szafy tego nie ogarnie, a potem na sesje przychodzi takie drobniutkie stworzenie ze jestem w szoku.
To ja mam postanowienie ruszenia dupy po świętach. Szkoda mi się teraz ograniczać jak zaraz będzie rozpusta
Planuję zażyczyć sobie na prezent świąteczno-urodzinowy jakiś smartwatch, tylko kompletnie nie wiem jaki, nie mam rozeznania. Możecie coś ciekawego polecić? Najlepiej tak do 800zł, ewentualnie ciut więcej? Fajnie jakby bateria długo trzymała. Z aktywności to u mnie głównie orbitrek i wioślarz, ewentualnie spacery.
Suerte brawo! Rewelacyjny wynik jak na 3 tygodnie
Suerte brawo! Rewelacyjny wynik jak na 3 tygodnie
Sowaa, mamy takie samo życzenie świąteczne ja myślę o tym ale jeszcze się waham https://mediamarkt.pl/telefony-i-smartf ... SsQAvD_BwE
Karla hehe, dzięki, nad jakimś jeszcze się zastanawiasz? Mi się marzył polar, ale podobno bateria krótko trzyma w tych tańszych modelach.
Ja mam fitbit sense - jest ok, chociaż też mnie wkurza, więc na pewno nie jest idealny. Bateria trzyma jakieś 1,5 tygodnia, nie wiem, czy to dużo, w każdym razie do pełna się ładuje bardzo szybko (ok godzinę). Kosztuje ok 1 tys.