Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
U nas ciągle są śmieci płatne od osoby. Mamy teraz 100zł (25zł x 4), co przy Waszych cenach wydaje się śmiesznie mało.
Ale ja to piszę tylko i wyłącznie ze swojej egoistycznej perspektyw!
Po prostu my mamy taki kredyt że raty nas nie bolą i jednocześnie nie opłaca się nam go nadpłacać.
Będę go spłacać najdłużej z Was
Bo to jedyna szansa na uspokojenie cen nieruchomości. Nie widzę innej. Mówią coś o podatku od nieruchomości, ale nie sądzę że to wprowadzą. Trzeba mieć odwagę, a wybory zbyt bliskonuuutella pisze: ↑27 lis 2021, 14:53Czemu czekasz na podwyżki?
Pisałam już, że w spadki cen nie wierzę, ale na zatrzymanie wzrostu czekam.
Misiaq musi się zatrzymać… ceny już dochodzą do tak absurdalnego poziomu, ze nie wiem serio czy sie śmiać czy płakać. W tej chwili taki segment jak ja chciałam kupić, pod miastem kawał, to jakieś 850-900 tys. A gdzie jeszcze wykończenie. Mieszkania w mieście podobnie. Moje malutkie mieszkanie już w tym momencie spokojnie sprzedałabym za 200 tys. wiecej niż kupiłam. To jest masakra
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja nie wierzę, ze to się zatrzyma bez interwencji państwaNecia pisze: ↑27 lis 2021, 15:07Misiaq musi się zatrzymać… ceny już dochodzą do tak absurdalnego poziomu, ze nie wiem serio czy sie śmiać czy płakać. W tej chwili taki segment jak ja chciałam kupić, pod miastem kawał, to jakieś 850-900 tys. A gdzie jeszcze wykończenie. Mieszkania w mieście podobnie. Moje malutkie mieszkanie już w tym momencie spokojnie sprzedałabym za 200 tys. wiecej niż kupiłam. To jest masakra
I tutaj moje wolnościowe serduszko dopuszcza ingerencję państwa
Promocja na masło dla Warszawy:
https://barbora.pl/produkty/mlekovita-m ... skie-200-g
O mlekovita to z mojego rodzinnego miasta
A ja dopiero co robiłam zakupy, jeszcze nie było promocji. Jestem wierna barborze od jakiegoś czasu
A ja dopiero co robiłam zakupy, jeszcze nie było promocji. Jestem wierna barborze od jakiegoś czasu
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja ją kocham za terminy.
Już nawet nie wchodzę na Frisco. Fakt, ze teraz już dużo rzadziej zamawiam, ale jak już to tylko Barbora.
Właśnie kompletuję koszyk.
Już nawet nie wchodzę na Frisco. Fakt, ze teraz już dużo rzadziej zamawiam, ale jak już to tylko Barbora.
Właśnie kompletuję koszyk.
O nie protestuje, u nas nie ma takich promocji! Dziś rano zrobiłam zakupy za 230zl. Teraz wpadłam do biedry po kilka drobnostek. 175. Fakt że jest w tym alko, ale stówa gwizdnela kompletnie nie wiem na co bo wszystko zmieściłam do jednorazowki
Hahaha powinnaś dostać bana za te zakupy przez internet. Na wsi mojej ni ma takich luxusow
My płacimy 16 za osobę.
Misiaq rozumiem.
W moich okolicach ceny też są absurdalne, za dom +/- 10 letni trzeba zapłacić 800-900tys, w wyższym standardzie milion w górę
Kilka domów dalej facet sprzedaje dom surowy zamknięty za 650 tys
Jak daleko od większego miasta mieszkacie?
Do Lubl mam 28 km