Hity i kity kosmetyczne
Re: Hity i kity kosmetyczne
Yenna jutro kupie i sprawdze
Ja w chłodnych porach roku mam ogromny problem z dłońmi. Przerobiłam już masę kremów i obecnie najlepszy jest balsam oliwkowy z Palmersa. Mam butlę z dozownikiem i staram się używać po każdym myciu (z naciskiem na staram ) Naprawdę jest rewelacyjny i uwielbiam jego zapach. Na noc używam barierowego z emolium. Kiedyś miałam cudowny krem bandi o okropnym cynamonowym zapachu, ale to była jakaś limitowana seria świąteczna.
Kiedyś neutrogena z czerwoną zakrętką była super, ale albo się pogorszyła, albo moje dłonie przestały na nią reagować.
Kiedyś neutrogena z czerwoną zakrętką była super, ale albo się pogorszyła, albo moje dłonie przestały na nią reagować.
I znów myślałam że tylko ja mam takie problemy z dłońmi, a tu masa podobnych przypadków. Ostatnio stalym gościem są u mnie takie pęknięcia. Nie dość że nieestetycznne to po zagojeniu narasta na tym gruba warstwa skóry
Mimezja, jest nas więcej moje dłonie zimą wyglądają naprawdę nieciekawie, ale najgorszy jest ten piekący ból.
Miśka, na mnie też coś Neutrogena już nie działa.
Miśka, na mnie też coś Neutrogena już nie działa.
Nie jestescie same, moje dlonie tez okropnie wygladaja, popekane do krwi, szorstkie jak tarka
Misiowa, używam tego samego co ty kremu
Moją miłością są poniższe żele pod prysznic, kocham całą serię
Moją miłością są poniższe żele pod prysznic, kocham całą serię
Misiowa, Twój krem jest super. Wreszcie nie pieką mnie dłonie. Wizualnie idealnie jeszcze nie jest, ale to już coś jak na 2 dni używania. Dziękuję!
Mia89, super, że przyniósł Ci ulgę Mam nadzieję, że pomoże na dłuższą metę.
Kiedyś kupiłam go do pracy, to dziewczyny były nim zachwycone
Asieka, piona
Kiedyś kupiłam go do pracy, to dziewczyny były nim zachwycone
Asieka, piona
Moje dlonie tez zawsze suche...ale nie jestem bez winy.
Nie nawidze ich kremowac.
Mam w domu MEDIDERM....wielkie opakowanie i nie wiele kasy kosxtuje w aptece. To bardziej z emolientow...ale jest super na bardzo sucha skore.
I nie uczula bo na mojego B. tez stosuje a on z tych alergicznych
Nie nawidze ich kremowac.
Mam w domu MEDIDERM....wielkie opakowanie i nie wiele kasy kosxtuje w aptece. To bardziej z emolientow...ale jest super na bardzo sucha skore.
I nie uczula bo na mojego B. tez stosuje a on z tych alergicznych
Yenna upewnie się, na fotce pokazujesz krem do twarzy, czy to na pewno chodzi o niego czy o krem do rak z tej serii?
Misiowa Twojego też musze spróbować
Kurczę teraz sprawdziłam co wrzuciłam. Pisałam z auta i źle mi się obrazek skopiował. Wybacz.
Chodziło mi o ten
Chodziło mi o ten
Warto też poszperać w tej sprawie w Internecie. Moim zdaniem da się tam wszystko znaleźć
Czego ja właściwie pragnę?