Hybrydy w domowych warunkach.
Re: Hybrydy w domowych warunkach.
Mam już ten top, zrobiłam na szybko pazur na jutrzejsze przedświąteczne porzadki Mógłby uprzejmie się sprawdzić bo kupiłam sobie piękny petrolowy kolor na święta.
I dopiero na zdjęciu zobaczyłam jak bardzo na szybko i niedokładnie się pomalowałam
I dopiero na zdjęciu zobaczyłam jak bardzo na szybko i niedokładnie się pomalowałam
Jaki to jest petrolowy kolor?
Podobny do butelkowej zieleni ale wpadający w niebieski. Mój najulubienszy kolor.
Wysłane z mojego moto g 5G plus przy użyciu Tapatalka
O taki. Wg specjalistów to głęboki odcień turkusu wpadający w zielony a nie odwrotnie jak to napisałam wyżej
Ostatnio zmieniony 17 gru 2021, 21:13 przez Mimezja, łącznie zmieniany 2 razy.
Aaa, no jak widać człowiek uczy się przez całe życie, nawet kolorów
Aneczka mi poprostu wystarczy że jest ładny ale wraz złe napisałam. Już edytowałam post. Czasem zastanawiam się czy to ja źle pisze czy mój słownik wie lepiej bo nieustannie poprawia mi słowa lub dodaje niepisane
- malwinka89
Uroczy reniferek
- malwinka89
Chyba się starzeje piękne paznokcie ale od jakiegoś czasu jak patrzę na takie to mam poczucie że sobie już bym takich nie zrobiła
Necia dziękuję! ogarnęłam dziś solidnie dom bez oszczędzania się, szorując płytki, wszelkie kąty i zakamarki i na wieczór mam lekkie otarcie na palcu wskazującym. Uważam że to naprawdę wyczyn, czyli jest nadzieja na święta.
Super mnie sie tez on fajnie sprawdza
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Mam swoje świąteczne, ale nie jestem zachwycona. Kolor ładny, ale dziewczyna się strasznie spieszyła i widzę mnóstwo niedoróbek.
(Czerwone palce po barwieniu lukru )
(Czerwone palce po barwieniu lukru )