Pokój dziecka
Pokój dziecka
Czemu nie chcesz hemnes? Chyba z ikeowych najsolidniejsze jednak, bo z deski a nie płyta wiórowa
Edit doczytałam ze już nie jest z deski, bez jaj
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Edit doczytałam ze już nie jest z deski, bez jaj
Ostatnio zmieniony 21 gru 2021, 20:56 przez Necia, łącznie zmieniany 1 raz.
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Re: Pokój dziecka
Necia, pokój ma być z motywem padów i gier (spróbuję mu to jeszcze połączyć delikatnie z HP) i zwyczajnie to łóżko mi nie pasuje 
Przeglądam internety, ale tak trochę boję się kupić w ciemno.
Myślę o czymś z Vox albo Meblika.

Przeglądam internety, ale tak trochę boję się kupić w ciemno.
Myślę o czymś z Vox albo Meblika.
Pokój dziecka
A te drugie bez oparcia takie? Brimnes czy jakoś tak

Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Necia, właśnie nie wiem, czy to nie jest te, które oglądałam. Bo oprócz Hemnes znalazłam w ikei jeszcze tylko jedno wysuwane 

Tego nie znam, a inne firmy?
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Sofii, nie jestem pewna ale chyba M. siostrzenice takie mają, na pewno mają wysuwane i są zadowolone

Byliśmy dzisiaj oglądać meble, ogólnie dramat.
Myślę, że stanie na vox young users lub concept.
Natomiast łóżko wybraliśmy te, jest świetne. Wszystkie pozostałe, które oglądaliśmy mają koszmarny mechanizm wysuwania. Te chodzi bardzo lekko.
https://www.meblik.pl/pl/lozka-double/
Myślę jeszcze nad materacami, nie wiem czy brać od nich, czy zamawiać na własną rękę.
Myślę, że stanie na vox young users lub concept.
Natomiast łóżko wybraliśmy te, jest świetne. Wszystkie pozostałe, które oglądaliśmy mają koszmarny mechanizm wysuwania. Te chodzi bardzo lekko.
https://www.meblik.pl/pl/lozka-double/
Myślę jeszcze nad materacami, nie wiem czy brać od nich, czy zamawiać na własną rękę.
Chyba, że macie jeszcze do polecenia jakieś meble do zamówienia przez internet? U nas w mieście straszna bida.
Sadze że będzie pani zadowolona. My mamy spadkowe łóżko po siostrzeńcu z wysuwanym spodem i niestety nie jest na szynach tylko luźno wstawione i zaczepiające o skrzynie pod spodem
niby nic strasznego ale nigdy nie można tego zrobić jednym ruchem
Mimezja, chyba większość tych łóżek tak ma, bo wczoraj kilka oglądałam i to jakiś dramat - zacinają się, trą.
A to z meblika jedynym, lekkim ruchem ręki, bez żadnego wysiłku.
A to z meblika jedynym, lekkim ruchem ręki, bez żadnego wysiłku.
My dla najmłodszego będziemy musieli dorobic wysuwne lóżko. Mam wrażenie, że niedługo w tym ich pokoiku dojdziemy do maksymalnego rozciągnięcia przestrzeni 

My mamy dwa wysuwane łóżka znalezione w jakimś sklepie internetowym.
Bardzo się przydają jak przyjeżdża do nas rodzina czy znajomi z dziećmi bo wtedy zazwyczaj nocują. Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka
Bardzo się przydają jak przyjeżdża do nas rodzina czy znajomi z dziećmi bo wtedy zazwyczaj nocują. Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka
Candela, te nasze w sumie podobne wyglądowo, tylko wezmę białe. I też planuję wokół łóżka zabudować panelami tapicerowanymi.
Adaś podczas wyboru mebli najbardziej przeżywał nowe krzesło, chce to takie duże, gamingowe.
Adaś podczas wyboru mebli najbardziej przeżywał nowe krzesło, chce to takie duże, gamingowe.