Włosy
- Escherichia
Re: Włosy
Necia, ale ja już nie potrzebuję
Doprowadziłam włos do porządku. Są odżywione i nawilżone
W zeszłym roku był dramat. Myłam tylko szamponem i codziennie suszyłam gorącym powietrzem 
Takie falowane mam, tylko jeszcze długość

"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
- mała_czarna
Katorga na pewno nie - ale systematyczność by się przydałaEscherichia pisze:Myślę, że ujarzmienie Twoich włosów, to wcale nie taka katorga, jakby się mogło wydawać Odpowiednie nawilżenie to chyba u Ciebie podstawa.
U mnie jest skręt gdy nic nie robię z włosami.
Nie do pomyślenia kiedyś
Ale mógłby być ładniejszy
Nie do pomyślenia kiedyś

Ale mógłby być ładniejszy

"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
- Escherichia
Huh, robiłabym z nimi cuda 
Neciu, ale Ty masz pielne włosy!
Lisbeth, super skręt, taki idealny, nke za duży, nie za mały.
Escherichia, super Ci rosną!
Ja robilam w listopadzie zabieg złotej proteiny. To jest coś takiego jak keratynowe prostowanie włosów, tylko można to robić w ciąży/dzieciom/karmiąc piersią itp, bo nie jest takie chemiczne, nie wchodzi w skórę. X natury mam bardzo puszave się, wrażliwe na wilgoć, kręcące się włosy. Bez suszenia i prostowania nie idzie ich nosić rozpuszczonych, bo wygladam jak pudel. A teraz są gladkie nawet bez suszenia
Lisbeth, super skręt, taki idealny, nke za duży, nie za mały.
Escherichia, super Ci rosną!
Ja robilam w listopadzie zabieg złotej proteiny. To jest coś takiego jak keratynowe prostowanie włosów, tylko można to robić w ciąży/dzieciom/karmiąc piersią itp, bo nie jest takie chemiczne, nie wchodzi w skórę. X natury mam bardzo puszave się, wrażliwe na wilgoć, kręcące się włosy. Bez suszenia i prostowania nie idzie ich nosić rozpuszczonych, bo wygladam jak pudel. A teraz są gladkie nawet bez suszenia

Necia, jak się dowiedziałam że takie coś istnieje, to os razu zrobilam nie wiem czy to w każdym salonie sie tak nazywa, czy akurat w tym co bylam. Ale właśnie zabieg "złota proteina" i włosy proste jak siemasz
deszcz im nawet nie straszny
Jedyny minus: mocno przetluszczaka się włosy. Ale to tez przez to, że obcięłam na krótsze i w kolko je macam. I podobno wystarczy zrobic peeling głowy i przestaną się przetłuszczać.
Jestem 1,5 miesiąca pi zabiegu i to są włosy bez suszenia czy prostowania. A to w piżamie to zdjęcie jakie mialqm przed zabiegiem i to sa włosy już po suszeniu

Jedyny minus: mocno przetluszczaka się włosy. Ale to tez przez to, że obcięłam na krótsze i w kolko je macam. I podobno wystarczy zrobic peeling głowy i przestaną się przetłuszczać.
Jestem 1,5 miesiąca pi zabiegu i to są włosy bez suszenia czy prostowania. A to w piżamie to zdjęcie jakie mialqm przed zabiegiem i to sa włosy już po suszeniu