Moja walka o lepszą sylwetkę
- Escherichia
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Lisbeth,
Mała, dziękuję, to bardzo miłe
Mała, dziękuję, to bardzo miłe
Bakteria, o kurczaki
Escherichia, jestes absolutnie największą motywacja! Niesamowite jaka przemiana!
Efryna, ja rozumiem o czym mowisz! Bo sama mam podobnie... jedyny czas kiedy chudne, to ciaza i czas poki nie zaczynam miesiaczkowac, wraca miesiaczka i powoli z nienacka wracaja kilogramy (tylko teraz nauczona doświadczeniem po ciazy z M tego pilnowałam i wylapalam, ze wracaja odrazu po pierwszym cyklu) a jem caly czas tak samo, czy po porodzie, czy teraz...
Ja nawet przed ciaza z M jak bylam na diecie same warzywa i mieso/ryby, to chudlam w miesiac 0,5kg gdzie kiedys przy takiej diecie, to 3tyg -5kg jak nic mialam...
U mnie sie ten problem zaczal od momentu, jak odstawiłam antykoncepcje i zaczęliśmy sie starac o dziecko... pierwsze kg przytylam po odstawieniu anty, a pozniej kolejne przez 3 miesiace kuracji castagnusem... wtedy w te 3 miechy pyklo 8kg... i cykle ktore mialy mi sie wyregulowac jeszcze bardziej sie posypaly... od tego czasu chudne tylko w ciazy... nawet jak sie metformina jakis czas leczylam, to zlecial tylko kilogram...
Najlepszym byloby chyba wrocic do antykow... gdybym jeszcze mogla
Efryna, ja rozumiem o czym mowisz! Bo sama mam podobnie... jedyny czas kiedy chudne, to ciaza i czas poki nie zaczynam miesiaczkowac, wraca miesiaczka i powoli z nienacka wracaja kilogramy (tylko teraz nauczona doświadczeniem po ciazy z M tego pilnowałam i wylapalam, ze wracaja odrazu po pierwszym cyklu) a jem caly czas tak samo, czy po porodzie, czy teraz...
Ja nawet przed ciaza z M jak bylam na diecie same warzywa i mieso/ryby, to chudlam w miesiac 0,5kg gdzie kiedys przy takiej diecie, to 3tyg -5kg jak nic mialam...
U mnie sie ten problem zaczal od momentu, jak odstawiłam antykoncepcje i zaczęliśmy sie starac o dziecko... pierwsze kg przytylam po odstawieniu anty, a pozniej kolejne przez 3 miesiace kuracji castagnusem... wtedy w te 3 miechy pyklo 8kg... i cykle ktore mialy mi sie wyregulowac jeszcze bardziej sie posypaly... od tego czasu chudne tylko w ciazy... nawet jak sie metformina jakis czas leczylam, to zlecial tylko kilogram...
Najlepszym byloby chyba wrocic do antykow... gdybym jeszcze mogla
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Bakteria, we no mi wyślij swoje vinted, może ja chce jakieś sukienki, a o tym nie wiem!
umarłam trzeba było nie sprzedawać, idealna do roli w nędznikachEscherichia pisze: ↑02 sty 2022, 17:57Sprzedałam sukienkę, więc postanowiłam zrobić sobie w niej zdjęcie..
lisbeth, Bakteryjo, gratulacjony.
Mała czarna, u mnie niewiele, staram się nie żreć ale mam z tym problem (plus widziałyście ostatnią promocje w biedrze na czipery? :O ), ćwiczyć też się staram ale jak wyniknie mi przerwa dłuższa niż 3 dni to już jest słabo.
Escherichia pisze: ↑02 sty 2022, 18:10Myślę, że gdybym wyszła w tej sukience na ulicę zarobiłabym więcej pieniędzy. I jedzenia
Niesamowite, mega szacun!!!
Nareszcie mi się udało wyjść na kijki. Co prawda tylko 40 minut i do tempa sprzed choroby daleko, ale o tak się cieszę
- Escherichia
Aneczka, super
Mi się może jutro uda wyjść na trening
Mi się może jutro uda wyjść na trening
Zaliczone 45 min siłowni
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
- Escherichia
Lisbeth, super
Ja też właśnie zeszłam z treningu -405kcal
Ja też właśnie zeszłam z treningu -405kcal
- Załączniki
-
- PSX_20220108_113113.jpg (274.45 KiB) Przejrzano 2636 razy
Świetnie wyglądasz!
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
- Escherichia
A ja mam wrażenie, że jak klucha, ale dziękuję
Escherichia, napatrzec sie nie moge!
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
- Escherichia
Ruby
Jeśli w poniedziałek nie kupię w osiedlowym sklepie dla koksów, to zamawiam na necie Jest sporo smaków.. toffi, czekoladowy, czekoladowo-kokosowy, czekoladowo-pomarańczowy, ciasteczkowy, migdałowy... Wezmę na próbę. Koszt 17zł/500ml.. Kalorii 0 Ideolo do lodów! (Ta, nie oszukujmy się.. idealny do wyjadania prosto z butelki ). Pewnie smak będzie trochę sztuczny, ale przetestuję z lodami i dam Wam znać
Jeśli w poniedziałek nie kupię w osiedlowym sklepie dla koksów, to zamawiam na necie Jest sporo smaków.. toffi, czekoladowy, czekoladowo-kokosowy, czekoladowo-pomarańczowy, ciasteczkowy, migdałowy... Wezmę na próbę. Koszt 17zł/500ml.. Kalorii 0 Ideolo do lodów! (Ta, nie oszukujmy się.. idealny do wyjadania prosto z butelki ). Pewnie smak będzie trochę sztuczny, ale przetestuję z lodami i dam Wam znać
- Załączniki
-
- 6pak_nutrition_syrup_zero_500_ml_zestaw_czterech_smakow.jpg (78.48 KiB) Przejrzano 2610 razy