Włosy
Re: Włosy
Ja to czy myje rano i susze suszarka, czy wieczorem i daje wyschnac, to i tak dziennie musze umyc, bo wygladaja nieświeżo mega...
Latem to w ogole najlepiej jakbym 2x na dzien myla
Latem to w ogole najlepiej jakbym 2x na dzien myla
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Tak, spanie z mokrymi jest niedobre, bo się je gniecie, łamie itp. Ale wiecie, powinno się spać na atlasowych(satynowych?) Poduszkach żeby włosom robić dobrze.. moje maja że mną przekichane
Ja wtedy zwiazuje/prostuje, nie ma szans chodzić z rozpuszczonymi. Tzn teraz po proteinie mogę na lajcie, ale w normalnych okolicznoscisch jeszcze gorszy pudel niż zawsze.
Ja wtedy zwiazuje/prostuje, nie ma szans chodzić z rozpuszczonymi. Tzn teraz po proteinie mogę na lajcie, ale w normalnych okolicznoscisch jeszcze gorszy pudel niż zawsze.
Przy pracy zdalnej to często myje rano i same mi schną. Ale jeśli chce je mieć rozpuszczone to muszę przejechać prostownicą, nie żeby zrobić wyprost tylko żeby wygładzić.
Tylko ja mam rzadkie i cienkie, więc mi schną bardzo szybko. Jeśli muszę wyjść to suszę suszarką, ale u mnie to express.
Tylko ja mam rzadkie i cienkie, więc mi schną bardzo szybko. Jeśli muszę wyjść to suszę suszarką, ale u mnie to express.
Ja mam przerąbane z myciem, schną wieczność same i wyglądają wtedy marnie, jak wysusze mam szopę i muszę suszyć zwykła suszarka i dosuszać obrotową albo prostować. Biorąc pod uwagę znikomą ilość wolnego czasu ostatnio chodzę w warkoczu Maryny i dziękuję Bogu, ze jest zima i mam czapkę
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Wieczorem myję dwie godziny przed spaniem. Zdążą wyschnąć.
Rano gdy myje, to zawsze suszę.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
jak sobie wyobraziłam moją fryzurę po takim zabiegu to klękajcie narody
u mnie schną bardzo długo, w lecie przy upałach schły koło 2 godzin, teraz to wolę nie sprawdzać, + jak Misiowa nienawidzę jak mi coś mokrego dotyka twarzy, ramion itd.
Stosuje może któraś z Was taki ręcznik/turban czy coś podobnego?
https://allegro.pl/oferta/recznik-do-wl ... gKXEfD_BwE
Ja w zimnych miesiacach myję wieczorem i jak niedoschną to śpię z mokrymi i rano zawsze mam niespodziankę albo jest wzglednie ok albo cieszę się, że zakladam czapkę.
Ja zawsze miałam proste jak druty, a po ciąży zaczęły mi się jakos tak niesymetrycznie falowac i rozpuszczone wygladaja idiotycznie.
Też muszę zacząć coś z nimi robic, zeby je doprowadzić do jakiegos wygladu ale nie mam weny
Ja zawsze miałam proste jak druty, a po ciąży zaczęły mi się jakos tak niesymetrycznie falowac i rozpuszczone wygladaja idiotycznie.
Też muszę zacząć coś z nimi robic, zeby je doprowadzić do jakiegos wygladu ale nie mam weny