Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Ban zdecydowanie!!!
Misiaq, laska jestes, szczupla ze hej
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
- Escherichia
Też krzyczę ban!!!
Escherichia, no brawo! Ale ja dalej uważam, że wyglądasz na mojej niż 65. Chyba faktycznie to cyc tak Ci zawyża Super wynik i w życiu bym nie powiedziała, że ważyłaś tyle ile napisałaś.
Misiaq, zawsze wiedziałam, że kokietujesz z tą wagą. Wyglądasz świetnie albo dobrze się tuszujesz. Oczywiście wierzę, że gdzieś tam sadełko masz, bo kto z nas tutaj nie ma ale w ciuchach prezentujesz się rewelacyjnie!
Misiaq, zawsze wiedziałam, że kokietujesz z tą wagą. Wyglądasz świetnie albo dobrze się tuszujesz. Oczywiście wierzę, że gdzieś tam sadełko masz, bo kto z nas tutaj nie ma ale w ciuchach prezentujesz się rewelacyjnie!
- mała_czarna
Misiaq nie wiem jak wyglądałaś wtedy gdy czułaś się ze sobą dobrze - ale teraz patrząc z boku i nie mając porównania to zgrabnie wyglądasz
Bakteria, ile kcal możesz jeść żeby mieć ten deficyt?
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
- Escherichia
- Escherichia
Ruby, Misiowa
Wow. To za dużo przekąsek tam nie ma co? Podziwiam!
Misiaq rozbawiłaś mnie Wyglądasz super!
- Escherichia
Bo ja wiem.. Od dwóch dni nie jadłam słodyczy, bo nie miałam na to czasu Ale w w weekend wjechały lody, czekolada, popcorn Ja jem małe porcje "normalnych" posiłków. Zawsze mówiłam, ze gdybym wyglądała adekwatnie do tego ile jem byłabym szczuplutka Słodkie napoje, słodycze mnie gubiły..
Ja tez podziwiam.
Podejrzewam, ze mi by sie nie chcialo, zawsze jestem pelna szacunku do samozaparcia, bo ja jestem leniwiec.
Dobra robota!
Jeszcze raz brawo
Misiaq ja Cie rozumiem, też jakbym wstawiła zdjęcia to pewnie byłoby, że spoko ale dla mnie spoko nie jest. Obiektywnie, dla mnie, wyglądasz bardzo dobrze. Nie wiem czemu myślałam, że masz ciemne włosy
Misiaq ja Cie rozumiem, też jakbym wstawiła zdjęcia to pewnie byłoby, że spoko ale dla mnie spoko nie jest. Obiektywnie, dla mnie, wyglądasz bardzo dobrze. Nie wiem czemu myślałam, że masz ciemne włosy
Eschericha, brawo, gratulacje
Misiaq, super wyglądasz! Ale rozumiem, ja teraz ważę pewnie koło 70kg, przy moim wzroście powinno być ok ale nie czuje się ok
Na pocieszenie, wnieslismy z M. Na poddasze 50 rolek wełny mineralnej, trochę kalorii spaliłam
Misiaq, super wyglądasz! Ale rozumiem, ja teraz ważę pewnie koło 70kg, przy moim wzroście powinno być ok ale nie czuje się ok
Na pocieszenie, wnieslismy z M. Na poddasze 50 rolek wełny mineralnej, trochę kalorii spaliłam
Ja to rozumiem, jak najbardziej. Co nie zmienia faktu, że się czuję oszukana