Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Żeby nie było, ja tez rozumiem! Ale uważam mimo wszystko, że Misiaq wyglada super. I ja ją widziałam na żywo! Wiele razy
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Escherichia świetny wynik. 34 kilo robi wrażenie
Misiaq wyglądasz na prawdę dobrze, domyślam się że u Ciebie to kwestia jędrności czy jakiegoś bardzo małego nadbagażu.
Wiem, że te parę kg może wazyc o pewności siebie.
Misiaq wyglądasz na prawdę dobrze, domyślam się że u Ciebie to kwestia jędrności czy jakiegoś bardzo małego nadbagażu.
Wiem, że te parę kg może wazyc o pewności siebie.
Escherichia, piękny wynik! Ale wyglądasz na mniej
Misiaq, oszukujesz
Misiaq, oszukujesz
Escherichia, kawał dobrej roboty!
Misiaq, widziałam zdjęcie. Wyglądasz świetnie! Jestem za banem!
Misiaq, widziałam zdjęcie. Wyglądasz świetnie! Jestem za banem!
Bakteria gratki!! Ja też dobrze obstawiałam! Tylko chyba nie napisałam tego Według mnie nie musisz nic chudnąć, tylko utrzymać tę wagę, a będzie super!
- Escherichia
Dzięki dziewczyny
Bakteria, 34kg, wow. Moje marzenie. Mam nadzieję, że za rok ja będę tak świętować.
Pogoda się spaskudzila, więc dziś odpuściłam kijki, ale za to potanczylam 20min zumby. Więcej nie dałam rady. Tak mnie wszystko boli, od tego wymachiwania, że jutro będę miała pewnie mega zakwasy. Ale to nic.
Od 1 stycznia mam 1,4kg na minusie
Pogoda się spaskudzila, więc dziś odpuściłam kijki, ale za to potanczylam 20min zumby. Więcej nie dałam rady. Tak mnie wszystko boli, od tego wymachiwania, że jutro będę miała pewnie mega zakwasy. Ale to nic.
Od 1 stycznia mam 1,4kg na minusie
- Escherichia
Aneczka, weź gorąca kąpiel/prysznic.. usuniesz kwas mlekowy i bardzo możliwe, że unikniesz zakwasów
Kwas mlekowy to się już prawdopodobnie sam usunął
Aneczka gratulacje, bardzo spoko wynik! I za aktywność fizyczną też się należą gratulacje, ja jestem taką bułą w nowym roku, jakoś nie mogę wrócić do rutyny
Aneczka gratulacje, bardzo spoko wynik! I za aktywność fizyczną też się należą gratulacje, ja jestem taką bułą w nowym roku, jakoś nie mogę wrócić do rutyny
Efryna, gdybyś wiedziała ile ważę to bys stwierdziła, że na moim miejscu to być non stop ćwiczyła
Ja też przytulam i dobrze wiem, co czujesz! Trzymam kciuki, żeby zaczęło spadać
Przepraszam, sprawdziłam i jednak ruszyło. Po miesiącu +1,5kg
Dzięki dziewczyny
Dzięki dziewczyny