Moja walka o lepszą sylwetkę
- Escherichia
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Zamówiłam nowe legginsy w nadziei, że moja dupa będzie równie ponętna
- Załączniki
-
- PSX_20220116_213236.jpg (70.6 KiB) Przejrzano 2838 razy
-
- PSX_20220116_213243.jpg (82.56 KiB) Przejrzano 2838 razy
Przy takim fotoshopie to każda będzieEscherichia pisze: ↑16 sty 2022, 21:32Zamówiłam nowe legginsy w nadziei, że moja dupa będzie równie ponętna
- Escherichia
E nie, naogladałam się filmów instruktażowych o technice ćwiczeń siłowych i laski naprawdę mają takowe dupska
akurat kroki mam wrażenie,że są zawyżone mi band zdecydowanie zaniżał,a tu mam wrażenie, że przesadza w drugą stronę ale że średnio bez większego wysiłku wyrobiłam 120% normy- cieszyEscherichia pisze: ↑16 sty 2022, 21:12Nie orientuję się w kropkach, słupkach.. Ale kroki wyglądają imponująco
Na moje siłowni (tak kiedyś chodziłam, 5 razy w tygodniu ) była laska z takim tyłkiem, ale miała tez całkiem płaska klatkę, typowo kulturystyczna sylwetkę, ale tyle co ona w martwym ciągu podnosiła to zaloze sie, ze niejeden facet by nie dał rady
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Jeśli nawet to mnie to nie rusza, ja nie lubię takich sylwetek w stylu JLO.Escherichia pisze: ↑16 sty 2022, 21:39E nie, naogladałam się filmów instruktażowych o technice ćwiczeń siłowych i laski naprawdę mają takowe dupska
Ja lubię chudzielców.
- Escherichia
JLO ma tłuste dupsko Też nie jestem fanką rozbudowanych pośladów.. Chciałabym swój tyłek jeszcze trochę ujędrnić i zaokrąglić
Escherichia, w takich leginsach i w takiej pozie nawet ja mogę mieć taki tyłek (pisze to osoba, która tyłka praktycznie nie ma ).
- Escherichia
Spoko, po prostu zamówiłam z Shein gacie, bo dotychczasowe przy bieganiu mi spadają Ten model widziałam na laskach na siłce, ładnie trzyma brzuch, bo są z wysokim stanem W Polsce kosztują około 150zł (tak wiem, marka i jakość ) W Decathlon trochę lipka z tańszymi, więc zamówiłam najtaniej i daj Boże najlepiej z Shein A jak zrobią mi seksi tyłek to tylko na plus
Escherichia, Kołakowska bardzo sobie chwali stroje do ćwiczeń z shein i alli. Daj znać czy będziesz zadowolona
- Escherichia
Misiowa, tak? Ouu, dobrze wiedzieć Wahałam się jeszcze nad jedymi z Ali, ale różnie nich z terminami dostawy, a potrzebuję na już Dam znać
Bakteria to jest mój strój z ali, on coś ma takiego na tyłku jak te Twoje i faktycznie trochę lepiej zad wyglądashattered pisze: ↑07 maja 2020, 15:30Dziewczyny jeśli szukacie stroju to ja polecam bardzo ten od majrenda! Ja zapłaciłam trochę mniej ale 70zł też bym dała bardzo dobra jakość, wszystko trzyma, doszedł po 2 tygodniach kurierem PP, nawet bardzo nie śmierdział chińczykiem
https://a.aliexpress.com/_BPV1jg
stroj.jpg
Jak widać mój ma prawie 2 lata i jak na częste używanie jakościowo ma się bardzo dobrze.
- Escherichia
O widzisz Pewnie dokupię..
"Kup 80 uzyskaj 5% zniżki"
"Kup 80 uzyskaj 5% zniżki"
zróbmy zamówienie zbiorowe, tych 5% nie można odpuścić!
W ogóle dokopanie się do tego zdjęcia dzisiaj, w blue monday, to jest podsumowanie mojego życia.
- Escherichia
Jak tam tygodniowe postępy i plany na aktywny weekend?
Ja skończyłam trening
Ja skończyłam trening
- Załączniki
-
- PSX_20220122_121158.jpg (175.07 KiB) Przejrzano 2489 razy