wygląda na to że kupując auto 3 lata temu, można było na nim nie stracić, a nawet zyskać więcej niż na lokatach Szczerze mówiąc to liczyłam że następne auto które kupimy będzie pochodziło właśnie z tej 3 serii l, ale jednak skłaniam się ku temu że wystarczy mi aby miało 4 koła naped i dach.
Samochód do 12 tys. zł
Re: Samochód do 12 tys. zł
mnie ostatnio naszła myśl, że może w tym roku zaczniemy rozglądać się za nowym autem, okazało się, że mąż miał podobny plan, ale z tego co piszecie lepiej się wstrzymać? W sumie nasze jest bardzo ok, ale powiew świeżości by nie zaszkodził Pewnie zostawimy to na przyszły rokMimezja pisze: ↑17 sty 2022, 16:03wygląda na to że kupując auto 3 lata temu, można było na nim nie stracić, a nawet zyskać więcej niż na lokatach Szczerze mówiąc to liczyłam że następne auto które kupimy będzie pochodziło właśnie z tej 3 serii l, ale jednak skłaniam się ku temu że wystarczy mi aby miało 4 koła naped i dach.
Mam i ja
W budżecie się zmieściłam
Rocznik 2011.
W budżecie się zmieściłam
Rocznik 2011.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
- Escherichia
Bardzo ładnie się prezentuje Gratki!
Lisbeth, gratuluję. Lubię takie "opływowe" samochody Niech się dobrze jeździ!
- malwinka89
Lisbeth, gratulacje!
Lisbeth, wygląda bardzo zgrabnie, gratulacje! Bezawaryjnej jazdy!
lisbeth, super, gratulacje!
Gratki! Niech dobrze służy
Dziękuję dziewczyny
Niesamowicie się cieszę że już znalazłam "ideał".
Było bardzo ciężko. Większość aut sprowadzonych, bez historii i do tego zrobionych. Auta używane strasznie podrożały. Teściu oferował że dołoży, ale ja też nie chciałam pierwszego auta za 20 tyś zł. Upatrzyłam sobie Hyundai i20, ale niestety w większości sprowadzony i ponad 18 tyś zł. Okropny czas na kupowanie auta. Na razie i10 musi mi
wystarczyć.
Teraz tylko ogarnąć opłaty i mogę korzystać z uprawnień. A za 2-3 lata kupić auto bardziej rodzinne.
Na razie mój maluch spełnia moje podstawowe potrzeby i mam nadzieję że sprosta moim wyjazdom w Beskidy i na termy
Niesamowicie się cieszę że już znalazłam "ideał".
Było bardzo ciężko. Większość aut sprowadzonych, bez historii i do tego zrobionych. Auta używane strasznie podrożały. Teściu oferował że dołoży, ale ja też nie chciałam pierwszego auta za 20 tyś zł. Upatrzyłam sobie Hyundai i20, ale niestety w większości sprowadzony i ponad 18 tyś zł. Okropny czas na kupowanie auta. Na razie i10 musi mi
wystarczyć.
Teraz tylko ogarnąć opłaty i mogę korzystać z uprawnień. A za 2-3 lata kupić auto bardziej rodzinne.
Na razie mój maluch spełnia moje podstawowe potrzeby i mam nadzieję że sprosta moim wyjazdom w Beskidy i na termy
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Lisabeth gratulacje oby był bezproblemowy!