Co ostatnio sobie kupiłaś
Re: Co ostatnio sobie kupiłaś
Misiowa, właśnie ta bluzka niby jest dobra, ale dziwnie się układa. Na dole ją związałam, bo do spódnicy za długa, ale ogólnie krótka (do spodni wolę dłuższe, żeby zakryły mi tyłek).
Natomiast sweterek jest cudownie przyjemny. Szkoda tylko, że nie było większego rozmiaru, bo ja jestem team worek
Natomiast sweterek jest cudownie przyjemny. Szkoda tylko, że nie było większego rozmiaru, bo ja jestem team worek
Dzisiejszy zakup, patrząc na kolory które są aktualnie w sklepach to na pewno nie będę się wyróżniać
Chyba z moda wracamy do lat 80tych
Chyba z moda wracamy do lat 80tych
- Załączniki
-
- IMG_20220212_180528.jpg (2.87 MiB) Przejrzano 2249 razy
Misiaq, prawda. Szwagierka przywiozła towar w poniedziałek i szczerze mówiąc to zabrakło mi slow bo kolory kolorami ale to jeszcze są takie w fasonie z lat 80tych
Byłam w środę w innym mieście w sklepie nie firmowym i jeszcze lepiej. Dostałam oczoplasu ,
Ale w tej bluzie się zakochałam, bo w sumie z kolorów to lubię właśnie fuksje i chabrowy.
Byłam w środę w innym mieście w sklepie nie firmowym i jeszcze lepiej. Dostałam oczoplasu ,
Ale w tej bluzie się zakochałam, bo w sumie z kolorów to lubię właśnie fuksje i chabrowy.
Karla Ej meeega. Ja lubie takie kolory
Pisałyście o tych NB, a ja nigdy nie miałam. Wczoraj weszłam do sklepu i się okazało, że idealnie pasują na moje szerokie palce po ciazy:)
Pisałyście o tych NB, a ja nigdy nie miałam. Wczoraj weszłam do sklepu i się okazało, że idealnie pasują na moje szerokie palce po ciazy:)
Adu jaki to model? One mi sie podobają mega, ale kiedyś takie kupiłam i strasznie były wąskie, a ja nie mam szerokiej stopy. Musiałam sie ich pozbyć. Chętnie coś bym na wiosnę zakupiła
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
- Escherichia
Adu, fajne! Ja dzisiaj odbieram swoje, też w różu
Necia, New Balance ma w ofercie obuwie z standardową szerokością i powiększoną. Można poszperać na modelami z szerokością "D".
Necia, New Balance ma w ofercie obuwie z standardową szerokością i powiększoną. Można poszperać na modelami z szerokością "D".
Ale właśnie o to chodzi, ze coś było nie tak z tym moim modelem, bo one były bardzo szczupłe w palcach, a ja nie mam szerokiej nogi. Tez nie chce wiesz kajaków za dużych
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Necia, to jest 574. Mi się bardziej podobają te wezsze, ale po ciąży niestety mam szerokie palce w jednej nodze i wszystkie dotyczasowe buty mnie uwierają. A w tych naprawde wygodnie jest.
O te co mi się podobają to 997, ale one z kolei robiły mi takiego kajaka na nodze.
Bakteria, te to raczej bez niż roz, ale różowe tez mierzyłam, bo najbardziej chcialam różowe
O te co mi się podobają to 997, ale one z kolei robiły mi takiego kajaka na nodze.
Bakteria, te to raczej bez niż roz, ale różowe tez mierzyłam, bo najbardziej chcialam różowe
Dzięki!
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja sobie też zamówiłam 574, tylko trochę inny kolor. A B chciał właśnie 997. Już miał ten model rok temu i mówi, że wygodne.
Misiowa ale te ładne! Aż mi szkoda, że już oderwałam metkę ze swoich
Adu a jaki masz rozmiar?
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.