Hybrydy w domowych warunkach.
Re: Hybrydy w domowych warunkach.
To jest nowy kolor i pani powiedziała, że jest hitem ostatnich trzech dni
Kurczę ja jestem na detoxie i mam krótkie, a nabrałam ochoty na kolor
- Escherichia
farazi, bardzo ładna płytka i kolor też. Ja też mam swój typ czerwonego i jest to "stop!" z indigo, zawsze przebieram te 644773 odcieni i ostatecznie wybieram ten jeden. A jutro idę na pazury i zamierzam w końcu zrobić ten czarny, bo się zbieram do tego od bardzo dawna i nigdy się ostatecznie nie odważyłam
Poczynilam paznokcie, bo mialam juz taki odrost, ze wstyd
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Przepiękne
Miśka, śliczny
Jest czarny! Spoko kolor, ale mnie trochę drażni, bo mam wrażenie, że każdą ryskę na nim widać, a dopiero co je robiłam:/
Jest czarny! Spoko kolor, ale mnie trochę drażni, bo mam wrażenie, że każdą ryskę na nim widać, a dopiero co je robiłam:/
Miśka, cóż mogę dodać
Efryna, polecam za kilka dni przemalować bezbarwnym. Ogólnie na ciemnych kolorach bardziej widać ryski.
Efryna, polecam za kilka dni przemalować bezbarwnym. Ogólnie na ciemnych kolorach bardziej widać ryski.
Dzięki! Mi też się tym razem bardzo podobają
Efryna, brawo za odwagę Mnie dziś kosmetyczka próbowała namówić na czarny, ale nie jestem gotowa Ale upatrzyłam sobie granacik na kolejny raz
Efryna, brawo za odwagę Mnie dziś kosmetyczka próbowała namówić na czarny, ale nie jestem gotowa Ale upatrzyłam sobie granacik na kolejny raz
Ale czarny paznokieć to jak czerwony!
Klasyka klasyki!
Farazi co powiesz?
Klasyka klasyki!
Farazi co powiesz?
Dlanie czarne paznokcie, to chyba najbardziej eleganckie paznokcie, zawsze wyglada dobrze i do wszystkiego pasuje...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Po prawie 4 miesiącach...
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka