to u moich chłopaków też buty starczają na takie 1,5 roku, ale nasze NB po takim okresie noszenia chyba lepiej wyglądają

to u moich chłopaków też buty starczają na takie 1,5 roku, ale nasze NB po takim okresie noszenia chyba lepiej wyglądają
Co ile pierzesz? Bo ja bym musiała długo zbierać żeby zapełnić pralkę w takich kategoriach. Szczególnie czerwień /róż i jasny jeans.KarLa pisze:Ja z praniem to jestem team efryna. Piorę w takich kategoriach :
-jasne
-czarne
- kolorowe
-Czerwone i różowe
-jasny jeans
-ręczniki
-czasami kolorami jak się zbierze- niebieskie, żółte
ja z jasnym jeansem nie mam problemu, bo nie mam nic w tym kolorzemeg pisze: ↑20 lut 2022, 10:45Co ile pierzesz? Bo ja bym musiała długo zbierać żeby zapełnić pralkę w takich kategoriach. Szczególnie czerwień /róż i jasny jeans.KarLa pisze:Ja z praniem to jestem team efryna. Piorę w takich kategoriach :
-jasne
-czarne
- kolorowe
-Czerwone i różowe
-jasny jeans
-ręczniki
-czasami kolorami jak się zbierze- niebieskie, żółte
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Jutro będę dzwonić za węglem, myślałam że może jakimś cudem potaniał.Sofii pisze: ↑02 mar 2022, 18:13Nasz węgiel już po 1800-1900!
G wyczaił gdzieś za 1500 i domówił 5 ton.
Rozliczenie za prąd, prawie 300 co miesiąc.
Boję się zliczyć ile wyjdzie nam na same opłaty, czyli: prąd, woda, węgiel, paliwo, gaz, śmieci przedszkole, zajęcia dodatkowe, kredyt, internet i telefony, telewizja... Aaa i oczywiście podatek, znowu 100 zł większy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości