Okulary
Re: Okulary
Adu, to dobra cena, moje ostatnie oprawki 420zl i szkla w IE 120e (ze znizka)...
Pokażę na chwilę moje nowe oksy. Wcześniej miałam grube oprawki i obawiałam się szoku, ale czuję się w nich super.
Tylko w rzeczywistości nie wyglądają na takie duże.
Tylko w rzeczywistości nie wyglądają na takie duże.
Ostatnio zmieniony 16 mar 2022, 18:15 przez Sofii, łącznie zmieniany 1 raz.
Sofii, śliczne! Miałam podobne ale się połamały
- Escherichia
Bardzo fajne okulary Super wyglądasz
Sofii, świetnie w nich wyglądasz
Zdecydowanie za krótko. Nie załapałam się...
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Efryna, ja się trochę boję, że właśnie zaraz je uszkodzę z moim życiowym szczęściem, to nie będzie trudne.
Miska, dzięki, aczkolwiek moje lustro mówi co innego
Dzięki za miłe słowa, wy to umiecie podbudować!
Panie w salonie zachwycały się kolorem moich oczu. Mówiły, że widzą "dużo par oczu" i mój odcień brązu jest niespotykany. Pamiętam, że kiedyś zaczepiła mnie w parku kobieta i pytała jakie mam soczewki, po czym nie chciała uwierzyć, że mam taki kolor naturalnie. Ale tak poza tym to uważam, że są zwykle. Czasami w słońcu faktycznie wyglądają na takie złote i może o to chodzi.
Miska, dzięki, aczkolwiek moje lustro mówi co innego
Dzięki za miłe słowa, wy to umiecie podbudować!
Panie w salonie zachwycały się kolorem moich oczu. Mówiły, że widzą "dużo par oczu" i mój odcień brązu jest niespotykany. Pamiętam, że kiedyś zaczepiła mnie w parku kobieta i pytała jakie mam soczewki, po czym nie chciała uwierzyć, że mam taki kolor naturalnie. Ale tak poza tym to uważam, że są zwykle. Czasami w słońcu faktycznie wyglądają na takie złote i może o to chodzi.
Sofii mialam napisać, że mega Ci pasuja:) ja też mam teraz takie druciki i są super