Moja walka o lepszą sylwetkę
- Escherichia
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Chorera, spróbuj, co Ci szkodzi
Mi połapanie się dlaczego waga idzie w górę pomimo trzymania diety zajęło trochę czasu I ten strach dlaczego waga wskazuje więcej niż dwa tygodnie temu..
Od dłuższego czasu mam luz w głowie, bo wiem że poszło do góry, trzyma dłuuugo, ale spadnie
Mi połapanie się dlaczego waga idzie w górę pomimo trzymania diety zajęło trochę czasu I ten strach dlaczego waga wskazuje więcej niż dwa tygodnie temu..
Od dłuższego czasu mam luz w głowie, bo wiem że poszło do góry, trzyma dłuuugo, ale spadnie
Kto jeszcze schudł przez święta?
- Escherichia
Efryna Szacun
Ja dam znać w czwartek
Ja dam znać w czwartek
Zasadniczo u mnie różnica to -0,1 kg więc to jest w granicy błędu pomiaru, ale szczerze mówiąc zwazylam się dla funa i spodziewałam się czegoś w klimacie +1 kg (przejściowego ) ale nie powiem, humor dobry
- Escherichia
-0,1kg po Świętach to super wynik
U mnie też minimalny spadek, ale sądzę, że za kilka dni będzie odbicie.
- Escherichia
U mnie bez zmian. Już przed wyjazdem skoczyło w górę i to chyba więcej niż zazwyczaj
Dzisiaj piję pokrzywę i "zmuszam" się do wody.. Moje picie od dłuższego czasu to tylko 2-3 kawy dziennie
Dzisiaj piję pokrzywę i "zmuszam" się do wody.. Moje picie od dłuższego czasu to tylko 2-3 kawy dziennie
- Escherichia
Lisbeth, jak Ci idzie liczenie kalorii?
Coś ktoś o treningach ems?
- Escherichia
Pierwsze słyszę
Idę z koleżankami na bezpłatne pierwsze zajęcia i zastanawia mnie ich sens bo opinii mało a zachwalane jako cuda dla leniwych.
- Załączniki
-
- FB_IMG_1650648268454.jpg (100.12 KiB) Przejrzano 2446 razy
0,5 kg więcej co do zeszłego tyg ale 2 cm w pasie mniej.
- Escherichia
Chorera, wow Super!
Ja po dwóch dniach regularnego picia wody i pokrzywy zrzuciłam 1,3kg wody Wiedziałam, że coś za duży skok wagi przed wyjazdem jest dziwny Ale nie ma co się dziwić, jak pisałam - 2-3 kawy dziennie i to wszystko w temacie mojego nawadniania
Ja po dwóch dniach regularnego picia wody i pokrzywy zrzuciłam 1,3kg wody Wiedziałam, że coś za duży skok wagi przed wyjazdem jest dziwny Ale nie ma co się dziwić, jak pisałam - 2-3 kawy dziennie i to wszystko w temacie mojego nawadniania