Co ostatnio sobie kupiłaś
Re: Co ostatnio sobie kupiłaś
Ostatnie zakupy, buty już pokazywałam, spodnie też niedawno kupione no i koszulka, bo szukałam czegoś co by pasowało.
- Załączniki
-
- Screenshot_20220419_143645_com.android.gallery3d.jpg (869.65 KiB) Przejrzano 2308 razy
KarLa, skąd koszulka i spodnie? Świetne!
Sofii, koszulkę u szwagierki kupiłam (czyli może być w jakiś takich małych butikach lub online?
Spodnie są z Mohito i polecam je, sa bardzo wygodne, mają je chyba jeszcze w 3 czy 4 kolorach, myślę że jeszcze czarne sobie kupię.
Tylko jakbyś chciała zamawiać online to dziwnie z rozmiarem wypadają, bo te co ja mam to są 34
Spodnie są z Mohito i polecam je, sa bardzo wygodne, mają je chyba jeszcze w 3 czy 4 kolorach, myślę że jeszcze czarne sobie kupię.
Tylko jakbyś chciała zamawiać online to dziwnie z rozmiarem wypadają, bo te co ja mam to są 34
Znowu zgrzeszyłam
Zdjęcie ze sklepu, ale zamawiałam w internecie na zdjęciach w necie nie widać tego błysku
Zdjęcie ze sklepu, ale zamawiałam w internecie na zdjęciach w necie nie widać tego błysku
- Załączniki
-
- Screenshot_20220421_224648_com.android.gallery3d.jpg (865.93 KiB) Przejrzano 2265 razy
KarLa, właśnie mam na nie oko, daj znać jak wypadają rozmiarowo!
Już jakiś czas temu miałam wrzucić moją ulubioną sukienkę, z reserved. Krój ma dosyć nietypowy, ale super się nosi j obłędnie wyszczupla!
Już jakiś czas temu miałam wrzucić moją ulubioną sukienkę, z reserved. Krój ma dosyć nietypowy, ale super się nosi j obłędnie wyszczupla!
Sofii fajnie wygląda!
Co do butów to noszę miedzy 39 a 40, te mam 40 i pewnie lepsze byłyby 39.5, no ale takich nie ma.
Na modivo mają je w promocji maja też darmowe zwroty więc lepiej wziąć 2 rozmiary. Ja tak z białymi zrobiłam, ale wtedy wzięłam 40 i 40.5, bo pisali żeby brać większe
Co do butów to noszę miedzy 39 a 40, te mam 40 i pewnie lepsze byłyby 39.5, no ale takich nie ma.
Na modivo mają je w promocji maja też darmowe zwroty więc lepiej wziąć 2 rozmiary. Ja tak z białymi zrobiłam, ale wtedy wzięłam 40 i 40.5, bo pisali żeby brać większe
Ja noszę 37-38 czyli 37.5 byłyby dobre
Sofii, pewnie będą idealne, u mnie kilka milimetrów za dużo. Ale są mega wygodne
Kilka kiecek wpadło, jeszcze 3 czekają w paczkomacie. Gotowa na lato, tylko gdzie te ciepło?!!!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Sorry za bajzel w tle
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Necia, super. Ta kolorowa szczególnie mi się podoba, ślicznie w niej wyglądasz!
Dziękuję
Wszystkie to Karoliny Garczynskie ta kolorowa to z nowej kolekcji, tamte to łupy z drugiej ręki ze starych kolekcji
Wszystkie to Karoliny Garczynskie ta kolorowa to z nowej kolekcji, tamte to łupy z drugiej ręki ze starych kolekcji
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Neciu powinnaś chodzić w takich z dekoltem.
Najmniej podoba mi se pierwsza, dwie ostatnie super!
I ładnie Ci w spiętych włosach!
Najmniej podoba mi se pierwsza, dwie ostatnie super!
I ładnie Ci w spiętych włosach!
Dzięki ta pierwsza tez może być z dekoltem, jest dwustronna
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.