nasze 4 kąty
Re: nasze 4 kąty
Pytanko.
Różnica w cenie 96 tys zł.
Dwa mieszkania 4 pokojowe, pierwsze 60 m2, drugie prawie 72 m2.
Czy warto brać większy kredyt czy lepiej symboliczny?
Co myślicie o tych układach?
1. 71,67 m2 2. 59,98 m2
Różnica w cenie 96 tys zł.
Dwa mieszkania 4 pokojowe, pierwsze 60 m2, drugie prawie 72 m2.
Czy warto brać większy kredyt czy lepiej symboliczny?
Co myślicie o tych układach?
1. 71,67 m2 2. 59,98 m2
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
DziękiNessa pisze:Meg pięknie! Prysznic mega
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Tak, poproszę! Muszę przemalować jeden pokój i właśnie chciałam jakieś połączenie brudnej mięty i bieli.
Pokaż więcej!

Lisbeth87 ja bym wybrała mniejszy kredyt
tym bardziej, że dla mnie układ drugiego mieszkania super. Plus za to, że do każdego pokoju jest oddzielne wejście, jest przedpokój w którym zmieści się nawet szafa
Moje mieszkanie ma 63m 2 a układ beznadziejny. Z tego który pokazałaś byłabym bardzo zadowolona 

N 2018
M 2023
M 2023
Lisabeth wybrlaabym większe mieszkanie, WC przerobiła na garderobę. Jedynie nie podoba mi się kuchnia całkowicie otwarta na salon, jeśli nie mozn tam dostawić żadnej wyspy.
Polozenie wydaje się fajne, o ile blok jest dobrze docieplony.
Drugie do mnie nie przemawia, pokoik 7m2 to bardzo mało, dla mnie to upychnaie pomieszczeń na siłę.
Polozenie wydaje się fajne, o ile blok jest dobrze docieplony.
Drugie do mnie nie przemawia, pokoik 7m2 to bardzo mało, dla mnie to upychnaie pomieszczeń na siłę.
Ja bym była za większym, ale nie wiem czemu naprzeciwko kanapy jest okno. A gdzie powiesić telewizor? 
Pokoiki dość małe w tej mniejszej wersji.

Pokoiki dość małe w tej mniejszej wersji.
Nutella, męża zapytam bo on ma gdzieś to zapisane
Dam Ci znać

meg cudna łazienka!
lisbeth87 rozum podpowiada mniejszy kredyt w obecnych czasach, ale mi osobiście układ 2 mieszkania nie podoba się. I nie wyobrażam sobie pokoi 7m2.
lisbeth87 rozum podpowiada mniejszy kredyt w obecnych czasach, ale mi osobiście układ 2 mieszkania nie podoba się. I nie wyobrażam sobie pokoi 7m2.
- Escherichia
Lisbeth, brałabym większy kredyt na większe mieszkanie. Plan pierwszego mieszkania bardziej mi się podoba i wielkości pokoi są se sensowne. Pozbyłabym się toalety na rzecz szafy.
Lisbeth, też bym brała większe mieszkanie, myślę, że jeśli weźmiecie mniejsze, to za jakoś czas będziesz żałować decyzji. Jest fajne, ma super układ, dwa tarasy, miejsce na garderobę albo pralnio-suszarnie, dużo możliwości w salonie/kuchni no i przede wszystkim przestrzeń
chciałabym takie mieszkanie
Napiszesz jaka jest cena większego?
Lisbeth, zdecydowanie większe mieszkanie.
My mamy podobny metraż do tego większego, 4 pokoje, toaleta osobna i szczerze nie uważam mieszkania za jakoś bardzo duże. Tak akurat przy dwójce dzieci. No i tarasy, to ogromny plus.
My mamy podobny metraż do tego większego, 4 pokoje, toaleta osobna i szczerze nie uważam mieszkania za jakoś bardzo duże. Tak akurat przy dwójce dzieci. No i tarasy, to ogromny plus.
Meg pięknie
Lisabeth oczywiście że większe
Lisabeth oczywiście że większe
Dom do wynajęcia
https://www.olx.pl/d/oferta/wynajme-dom ... 6kHGS.html
2010-19.09-2015 *** N 23.07.2018 *** M 5.05.2020

https://www.olx.pl/d/oferta/wynajme-dom ... 6kHGS.html
2010-19.09-2015 *** N 23.07.2018 *** M 5.05.2020