Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Escherichia, czego ty zazdro, jak pewnie Ty to masz prawdziwie mięśnie
Misiowa, rozważam, ale tyle lat nie nosiłam bikini, że nie wiem czy się odważę
Misiowa, rozważam, ale tyle lat nie nosiłam bikini, że nie wiem czy się odważę
Sofii, o masakra, jak kiedyś będziesz narzekać na figurę, to dostaniesz patykiem cudny brzuch!
- Escherichia
Nie ważę się i nie mierze dziś
- Escherichia
Chorera, przy złym nastroju to bardzo niewskazane Daj sobie na luz
Wiem. Dlatego ten tydz odpuszczam pomiary.Escherichia pisze: ↑22 maja 2022, 8:26Chorera, przy złym nastroju to bardzo niewskazane Daj sobie na luz
Escherichia, ej, ja też mam jeszcze sporą warstwę tłuszczu i galaretki, dlatego napisałam, że gdzieś tam pod - czają się mięśnie.
Ale w porównaniu do czasu przed ćwiczeniami to różnica jest bardzo duża. Powoli udaje mi się też pozbyć tej fałdy nad blizną po cc.
Efryna, będę narzekać jeszcze nie raz, to pewne. Zwłaszcza na nogi...
Ale w porównaniu do czasu przed ćwiczeniami to różnica jest bardzo duża. Powoli udaje mi się też pozbyć tej fałdy nad blizną po cc.
Efryna, będę narzekać jeszcze nie raz, to pewne. Zwłaszcza na nogi...
- Escherichia
Sofii, super, gratuluję! Trzymaj się tych ćwiczeń, a będzie cudownie
Ja skończyłam trening. -555kcal. Wracam do domu na kawkę i kąpiel z książką
Ja skończyłam trening. -555kcal. Wracam do domu na kawkę i kąpiel z książką
- Escherichia
Kiedy ciśnie na słodycze
Jogurt wysokobiałkowy, kakao, erytrytol, owoce
Jogurt wysokobiałkowy, kakao, erytrytol, owoce
- Załączniki
-
- PSX_20220522_115307.jpg (459.34 KiB) Przejrzano 2267 razy
-
- PSX_20220522_115347.jpg (567.3 KiB) Przejrzano 2267 razy
Sofi na twój brzuchu się nie załapałam.
Bakteria jesteś mistrzem
Tak przytyłam po zimie że brzuch mam jak w połowie ciąży. Walnijcie mnie w łeb bo do lata będę się toczyć
Bakteria jesteś mistrzem
Tak przytyłam po zimie że brzuch mam jak w połowie ciąży. Walnijcie mnie w łeb bo do lata będę się toczyć
Mój organizm w końcu się skapnął, że przestałam karmić.
Jem tak samo a z 55,2 poszło w 56,1. Trzeba się zacząć pilnować, a nie żreć co popadnie.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Jem tak samo a z 55,2 poszło w 56,1. Trzeba się zacząć pilnować, a nie żreć co popadnie.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Dobra, zwazylam się i zmierzyłam. Minimalnie po miesiącu ruszyło w dół ale ze i tak jestem przed samym @ to czuje się jak pisała Sofii, jak bula więc biorę na to poprawkę. Ale i tak woooolno mi to idzie. Chyba zrzucę to na wiek.
Chorera, przed @ nie ma co
U mnie przez jakis czas 57 więc chyba mogę się już przyzwyczaić wychodzi na to, że regularnie spada około 1-1, 5 kg na miesiąc.
Jeśli uda mi się dojść do 55 to będzie euforia, ostatni raz ważyłam tyle po urodzeniu Adasia.
U mnie przez jakis czas 57 więc chyba mogę się już przyzwyczaić wychodzi na to, że regularnie spada około 1-1, 5 kg na miesiąc.
Jeśli uda mi się dojść do 55 to będzie euforia, ostatni raz ważyłam tyle po urodzeniu Adasia.
- Escherichia
1-1,5kg/msc to przy takiej niskiej wadze bardzo dobry wynik
Mi od miesiąca waga się waha między 62,4kg a 63,2kg Dzisiaj 62,7kg, jutro teoretycznie mam dostać okres
Wróciłam z treningu - 423kcal. Dzisiaj robiłam nogi, dupę, brzuch.. Jutro się nie ruszę
Mi od miesiąca waga się waha między 62,4kg a 63,2kg Dzisiaj 62,7kg, jutro teoretycznie mam dostać okres
Wróciłam z treningu - 423kcal. Dzisiaj robiłam nogi, dupę, brzuch.. Jutro się nie ruszę