Biustonoszenie
Re: Biustonoszenie
Necia, to gorsenie moge polecic bardzo bo mam jeszcze z czasow kp M, teraz przy N nosilam i obwod nadal taki sam
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Dzięki! Ogarnę
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
- mała_czarna
Polecam nowa (przynajmniej dla mnie) miejscówkę na Rynku Kleparskim https://m.facebook.com/pages/category/L ... 873944592/
Fajna babka, ceny przyjemniejsze niż na Stradomskiej
Fajna babka, ceny przyjemniejsze niż na Stradomskiej
Dziękuję za polecenie biustonoszy corin spacer, idealne!
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Miśka, kocur! Piękny!
Mój mąż wrzucił mój najpiękniejszy różowy księżniczkowy biustonosz ze swoją żółtą kurtką naprawdę, powoduje to we mnie taka rozpacz, że trudno to określić słowami
Mój mąż wrzucił mój najpiękniejszy różowy księżniczkowy biustonosz ze swoją żółtą kurtką naprawdę, powoduje to we mnie taka rozpacz, że trudno to określić słowami
Efryna, ale rozumiem że przypadkiem wyrzucił? Czy aż tak go nie lubił?
Ja dziś kupiłam jeszcze dwa inne, żółty i różowy właśnie, ale zdjęcia w necie są tak fatalne, że nie pokazuję.
Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka
Ja dziś kupiłam jeszcze dwa inne, żółty i różowy właśnie, ale zdjęcia w necie są tak fatalne, że nie pokazuję.
Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka
Miśka, a jaka to firma?
Nie no przez przypadek wrzucił, nie cierpię, jak się bierze za pranie, bo mi już trochę rzeczy zniszczył, ale tej jednej mi naprawdę żal
Nie no przez przypadek wrzucił, nie cierpię, jak się bierze za pranie, bo mi już trochę rzeczy zniszczył, ale tej jednej mi naprawdę żal
Moje karmiące się porozlatywaly a te sprzed karmienia tez są już do śmieci, więc wczoraj zaszalałam. Ten czarny jest super! A jasny pięknie unosi biust.
- Escherichia
Adu, ładne
Ja zamówiłam taki
Ja zamówiłam taki
- Załączniki
-
- images.jpeg (42.38 KiB) Przejrzano 7277 razy
- Escherichia
Jak rozmiar będzie dobry, to kuszą mnie jeszcze te
Ten niebieski kiedyś mierzyłam, bardzo fajnie leży, ale zdecydowałam się na inny model.
Ten niebieski kiedyś mierzyłam, bardzo fajnie leży, ale zdecydowałam się na inny model.