Sukienki
Re: Sukienki
Misiowa, faktycznie już jestem opalona. Jakiś balsam może załatwi sprawę? Kiedy to wesele?
Garażu, dzięki
Asieka, to ta kiecka. Rozmiar wypada standardowo. Mierzyłam s i m, wzięłam M bo jednak s za krótka ciut.
https://www.mohito.com/pl/pl/sukienka-z ... -9738m-05x
Garażu, dzięki
Asieka, to ta kiecka. Rozmiar wypada standardowo. Mierzyłam s i m, wzięłam M bo jednak s za krótka ciut.
https://www.mohito.com/pl/pl/sukienka-z ... -9738m-05x
Sofii ten kolor najlepszy, M wydaje się trochę za duze
Ostatnio zmieniony 28 cze 2022, 15:15 przez nuuutella, łącznie zmieniany 1 raz.
Moim zdaniem obie na nie, podkreślają to co nie trzeba i trochę się wydają nie na tą porę roku 

Nuuutella, jest ciut luźna, ale stwierdziłam, że pewnie w praniu się trochę wciągnie, bo materiał elastyczny.
Tę jasną na zdjęciu też mam M
Ogólnie bardzo wdzięczny krój. Fajnie się układa na żywo.
Asieka, nie obraź się, ale znowu cofnęłaś się do starych nawyków. Sukienki za ciemne dla ciebie i niedobrane do figury. Możesz zwrócić?
Tę jasną na zdjęciu też mam M
Ogólnie bardzo wdzięczny krój. Fajnie się układa na żywo.
Asieka, nie obraź się, ale znowu cofnęłaś się do starych nawyków. Sukienki za ciemne dla ciebie i niedobrane do figury. Możesz zwrócić?
To teraz ja
jak zwykle, wszyscy mówią że ładnie, nawet jakieś obce kobiety w sklepie a M. mówi że mnie powiększa 
Sprzedawana jest bez paska, ale mam swój

Sprzedawana jest bez paska, ale mam swój
- Załączniki
-
- IMG_20220628_152525.jpg (1.95 MiB) Przejrzano 2845 razy
-
- IMG_20220628_152435.jpg (1.78 MiB) Przejrzano 2845 razy

KarLa, ogólnie fajna na lato, ale faktycznie trochę powiększa (może to kwestia zdjęcia). Ty to dopiero jesteś opalona! 

Sofii, no właśnie jest cudownie przewiewna
czuje się w niej jakbym nago była
No i jakby nie patrzeć to ja jestem szeroka 

Ok odsyłam 
Sofi doradź proszę czarną/ granatową sukienkę apelową
Sofi doradź proszę czarną/ granatową sukienkę apelową
Sofii, wyglądasz lepiej niż modelka w tej sukience 
Asieka, ja nie widzę.
Karla, a mnie się podoba wersja luźna. Lubię takie
Asieka, ja nie widzę.
Karla, a mnie się podoba wersja luźna. Lubię takie
Sofii, ślicznie wyglądasz. Najlepszy kolor wybrałaś
KarLa, dla mnie też bez paska, ja lubię takie sukienki na lato, chociaż wiem, o co chodzi z powiększaniem (chociaż przy pewnych temperaturach to nie ma dla mnie znaczenia)
KarLa, dla mnie też bez paska, ja lubię takie sukienki na lato, chociaż wiem, o co chodzi z powiększaniem (chociaż przy pewnych temperaturach to nie ma dla mnie znaczenia)
Misiowa, efryna, dzięki
jak ja przymierzylqm dzisiaj rano jak jeszcze było gorąco to poczułam coś wspaniałego
chyba zostawię z myślą o takich upałach 

Karla, ja się w takich luźnych najlepiej czuję w upały. Nic mi się nie przykleja do ciała i jeszcze tuszują niedoskonałości 
Sofii, KarLa, ekstra wygladacie!
KarLa, mi sie obie wersje podobaja, ale tez chyba bez paska odrobine bardziej, taka mega letnia
KarLa, mi sie obie wersje podobaja, ale tez chyba bez paska odrobine bardziej, taka mega letnia
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵