Jak u Ciebie?
Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Po zdjęciu w sukienkach też uważam, że wystarczy ale każdy ma własne cele.Escherichia pisze:Mi wszyscy mówią, że już wystarczy, żebym już nie chudła. A ja widzę sadełko
Escherichia, wg wagi też pewnie każdy mi powie, że nie powinnam narzekać ale widzę swoje sadełko, nie jest wytworem mojej wyobraźni.
Jeśli czujesz, że jest jeszcze coś do zrobienia, to rób.
Jeśli czujesz, że jest jeszcze coś do zrobienia, to rób.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
- Escherichia
Masz tak jak ja. Co innego widzę w lustrze co innego na zdjęciach i co innego mówią pomiary. Taki skrzywiony obraz siebie.Escherichia pisze: ↑01 lip 2022, 11:26Mi wszyscy mówią, że już wystarczy, żebym już nie chudła. A ja widzę sadełko
Ostatnio był gdzieś program o anoreksji i wypowiadała się dziewczyna 23 lata że wie jak wygląda a w głowie dalej jej coś szepcze że ma tu i tam za dużo.
Tak sobie myślę że to wszystko gdzieś może jest spowodowane tym jak nas media wszelakie atakują idealnymi sylwetkami.
Chorera, koło pracy mam studio z treningami EMS i zawsze myślę o Tobie, gdy tamtędy jadę. Dobrze kojarzę, że byłaś? Jak wrażenia?
- Escherichia
Mam parę zachowań, które kwalifikowałyby się do zaburzeń odżywiania.. to pewne Mam też (podobno) nieadekwatny obraz samej siebie, z czym się nie zgadzam Wiem, co osiągnęłam, wiem, że w rozmiarze 38 nie można być grubym, ale widzę, że jest jeszcze trochę do zrzutu i wymodelowania..chorera_m pisze: ↑01 lip 2022, 13:23Masz tak jak ja. Co innego widzę w lustrze co innego na zdjęciach i co innego mówią pomiary. Taki skrzywiony obraz siebie.Escherichia pisze: ↑01 lip 2022, 11:26Mi wszyscy mówią, że już wystarczy, żebym już nie chudła. A ja widzę sadełko
Ostatnio był gdzieś program o anoreksji i wypowiadała się dziewczyna 23 lata że wie jak wygląda a w głowie dalej jej coś szepcze że ma tu i tam za dużo.
Tak sobie myślę że to wszystko gdzieś może jest spowodowane tym jak nas media wszelakie atakują idealnymi sylwetkami.
- Escherichia
Byłam. Może i bym poszła jeszcze ale ceny to zawrót głowy.
Rozebrałam się do golasa, dali mi niewidoczne majtki, ubrali w koszulkę spłaszczająca biust i leginsy do kolan, na to wsadzili mi ciężka kamizelkę, polski woda,, podpieli pod elektrody i kazali 20 min ćwiczyć pod okiem trenera który mówił co i ile. Prąd przechodził mi przez całe ciało, ćwiczenia były łatwe ale pot ściekał ze mnie jak po prysznicu. Miałam 2 tyg zakwasy mięśni o których nie miałam pojęcia.
- Escherichia
- Załączniki
-
- Screenshot_2022-07-01-14-54-34-787_com.facebook.katana.jpg (452.73 KiB) Przejrzano 2136 razy
- Escherichia
Ja się zbieram na rower W końcu chłodno, można wypełznąć z domu
Ja jadę na urlop 5 kg lżejsza, ale jeszcze drugie tyle przede mną.
Tzn. po urlopie pewnie będę zaczynać od początku
Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka
Tzn. po urlopie pewnie będę zaczynać od początku
Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka
- Escherichia
Miśka, gratulacje! A może nie będzie tak źle Ja wróciłam bez nadbagażu
Rower zaliczony, 21,5km
Rower zaliczony, 21,5km
- Załączniki
-
- PSX_20220702_125739.jpg (205.67 KiB) Przejrzano 2102 razy
- Escherichia
Miśka, doczytałam dokąd zmierzacie i cóż.. zrób sobie zdjęcia na pamiątkę przed dotarciem