Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Ja od zawsze z automatu też w każdym przepisów używam masła, chyba pierwszy raz w życiu kupiłam margarynę. Przy użyciu masła owe naleśniki mają cudowny, delikatny smak. Przy tej margarynę paskudny posmak tłuszczu. Nie sądziłam, że różnica będzie aż tak wielka.
Ogólnie jestem psychofanką masła więc nie wiem co mi strzeliło do głowy. Znaczy wiem, chciałam zobaczyć czy warto przepłacać. Warto!
Ogólnie jestem psychofanką masła więc nie wiem co mi strzeliło do głowy. Znaczy wiem, chciałam zobaczyć czy warto przepłacać. Warto!
Sofii, ja naleśniki robię zawsze ma maśle lub oliwie 
Zgadzam się, za masło warto przepłacać, w kruchym cieście to też niesamowicie czuć.
Zgadzam się, za masło warto przepłacać, w kruchym cieście to też niesamowicie czuć.
Katherina, ja też team naleśniki na maśle
Kruchego nigdy nie robiłam z czymś innym i nie będę próbowała nawet.
A jeśli chodzi o masło, to w Dino jest promka (nie wiem czy robicie tam zakupy).
Zrobiłam zapasy, bo u nas masła idzie naprawdę ogrom, 5 kostek tygodniowo to minimum.
Kruchego nigdy nie robiłam z czymś innym i nie będę próbowała nawet.
A jeśli chodzi o masło, to w Dino jest promka (nie wiem czy robicie tam zakupy).
Zrobiłam zapasy, bo u nas masła idzie naprawdę ogrom, 5 kostek tygodniowo to minimum.

Sofii, w Lidlu też jest dziś promocja- 5,19. Mam nadzieję, że popołudniu jeszcze będą 
Misiowa, ja właśnie mialam wysłać G do Lidla zanim zobaczyłam Dino, ale tam chyba 3 sztuki?
Ile kosztuje życie...
Sofii wow! U nas idzie niecała kostka tygodniowo. Kupuje jak jest promka i mrożę
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Sofii, faktycznie. Trzeba będzie wysłać męża jeszcze raz 
My też nie zużywamy jednej kostki w tydzień ale potrzebuję jeszcze do wypieków. Na to idzie sporo.
My też nie zużywamy jednej kostki w tydzień ale potrzebuję jeszcze do wypieków. Na to idzie sporo.
My rozkminiamy, że chyba pójdziemy a potem spłacimy to co byśmy zapłacili, bo jednak sam kapitał się tak to nadplaca
ale! To wymyślił mój mąż, a ja jeszcze nic nie czytalam co i jak

U nas kostka idzie ponad miesiąc.
Ja ostatnio robiłam kruche na oleju kokosowym, bo chciałam zrobić mazurki, które będzie mogła zjeść szwagierka.
Sofi dzieki za info!
U nas kosta masla to czasem w ciagu jednego dnia schodzi
U nas kosta masla to czasem w ciagu jednego dnia schodzi

właśnie koleżanka w pracy mi o tym mówiła i mąż ma poczytać, bo ponoć też zależy od tego jak jest skonstruowana umowa kredytu
24.06.2005 
25.07.2009

25.07.2009

Wow, jakie ilosci! Ja wczoraj kupilam na promce 4 kostki masla i mysle ze na okolo miesiac mi starczy, chyba, ze jakies ciasto upiekę
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Rabacik na BP 
Tankowanie za 7,12 zł
Tankowanie za 7,12 zł
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Cena ekogroszku w najblizszym skladzie...3200 za tonę.
Dramat
Dramat