Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Dzięki, pewnie nie widać tego w aplikacji.
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Santander consumer czy bank polska?
W PKO na laptopie moment znalazłam i złożyłam w minute
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja jeszcze nie miałam czasu poczytać i tym. Wszyscy to biorą? Jest jakiś haczyk?
Nie ma. Można wziąć wakacje, a z oszczędzonej kasy nadpłacić kapitał.Agma pisze:Ja jeszcze nie miałam czasu poczytać i tym. Wszyscy to biorą? Jest jakiś haczyk?
Sofii dzięki, czyli trzeba się za to wziąć po powrocie.
W ing muszę drukować pełnomocnictwo dla współkredytobiorcy
Misiowa, dzięki za info, bo kyslalam że musi Ł iść do banku, bo w tej apteki santandera nic nie ma. Wrócimy i też złożę.
to mogę prosić o szybki cynk jak znowu będzie taka promocja? Też poluję na kokon w takiej cenie od dawna... Ten co Sofii kupiła nie ma już nigdzie Niezły popytmała_czarna pisze: ↑29 lip 2022, 7:21Mój P pracuje w LM i mówi że te fotele schodzą tak szybko, że u nich nie zdążył się stan magazynowy zaktualizować i mieli 7 foteli a przyszło 14zamowien
24.06.2005
25.07.2009
25.07.2009
- mała_czarna
Jak nie zapomnę to jasne, że dam znaćMixonia pisze:to mogę prosić o szybki cynk jak znowu będzie taka promocja? Też poluję na kokon w takiej cenie od dawna... Ten co Sofii kupiła nie ma już nigdzie Niezły popytmała_czarna pisze: ↑29 lip 2022, 7:21Mój P pracuje w LM i mówi że te fotele schodzą tak szybko, że u nich nie zdążył się stan magazynowy zaktualizować i mieli 7 foteli a przyszło 14zamowien
W pekao są całość trwała 2 minuty
Na ile miesięcy zawieszalyscie?
Ja zawiesiłam na 4, w grudniu chcemy spłacić.adu pisze:Na ile miesięcy zawieszalyscie?
Jutro przyjeżdżają do nas znajomi więc pojechałam zrobić zakupy. Wiadomo, trzeba naszykować jedzenia, poza tym zakupy weekendowe, jakieś alko. Prawie 1000 zł. Prawie żadnych zapasów poza kartonem pepsi w puszce i papierem toaletowym. Jeszcze jutro rano trzeba jechać po świeże pieczywo i owoce.
A w tygodniu wydałam ok 600 złotych na spożywkę, jakiś szok.
Ja finansowo nie ogarniam rzeczywistości mimo że kredytu nie mamy.
Oszczędności prawie nie istnieją. Wypłata znika.
Czuje się bardziej biedna niż 5/10 lat temu. A zarabiałam wtedy zdecydowanie mniej.
Jestem załamana obecną sytuacją
Oszczędności prawie nie istnieją. Wypłata znika.
Czuje się bardziej biedna niż 5/10 lat temu. A zarabiałam wtedy zdecydowanie mniej.
Jestem załamana obecną sytuacją