Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Asieka, kupujesz takie z wysokim stanem?
Ja mam z hm, sinsay i 4f. Wszystkie są ok.
Ja mam z hm, sinsay i 4f. Wszystkie są ok.
A, zapomniałam. Pierwszy raz odkąd urodziłam dzieci, czyli doliczając ciążę -10 lat, spędziłam wakacje w stroju dwuczęściowym. Szok.
Sofi pięknie
To podajcie waszych linki to zamówię sprawdzone
To podajcie waszych linki to zamówię sprawdzone
- mała_czarna
Brawo.Sofii pisze:A, zapomniałam. Pierwszy raz odkąd urodziłam dzieci, czyli doliczając ciążę -10 lat, spędziłam wakacje w stroju dwuczęściowym. Szok.
Ja też w tym roku w stroju - ale nie dlatego że nagle taka fit jestem tylko w końcu coś mi w głowie przeskoczyło, że szkoda mi życia na czekanie aż będę miała wystarczająco dobra wg siebie figurę do stroju bo mogę się nigdy nie doczekać
Mała, u mnie podobnie, bo do bycia fit to mi jeszcze sporo brakuje. Ale zmieniłam sposób myślenia i nastawienie.
Fakt, że ćwiczenia trochę mi pomogły, bo teraz mój brzuch wygląda po prostu akceptowalnie dla mnie.
Fakt, że ćwiczenia trochę mi pomogły, bo teraz mój brzuch wygląda po prostu akceptowalnie dla mnie.
Asieka, tak na szybko, z 4 f mam ten komplet: link do legginsów i pod spodem jest stanik.
https://4f.com.pl/leginsy-treningowe-sz ... 1-20s.html
- Escherichia
Sofi, fajnie, że nie wypadłaś z rytmu
Ja w ramach pokuty poszłam na rower po pracy Cały czas sobie obiecuję, że wrócę na siłownię Może w tym tygodniu się uda
Ja w ramach pokuty poszłam na rower po pracy Cały czas sobie obiecuję, że wrócę na siłownię Może w tym tygodniu się uda
Asieka, ja jestem zadowolona ze wszystkich co mam, prócz leginsów Helly Hansen(właśnie lecą z tyłka przy ruchu a rozmiar jest ok).
Najlepsze, jakie mogę z czystym sumieniem polecić, to Nike https://sklepbiegacza.pl/legginsy-nike- ... 5MQAvD_BwE . Do nich mam w komplecie koszulkę z wbudowanym stanikiem.
Poza tym mam jeszcze firmy Reflex, Active (kupione w Tchibo). Wszystkie te legginsy mają wysoki stan i dobrze przylegają do ciała.
Najlepsze, jakie mogę z czystym sumieniem polecić, to Nike https://sklepbiegacza.pl/legginsy-nike- ... 5MQAvD_BwE . Do nich mam w komplecie koszulkę z wbudowanym stanikiem.
Poza tym mam jeszcze firmy Reflex, Active (kupione w Tchibo). Wszystkie te legginsy mają wysoki stan i dobrze przylegają do ciała.
Escherichia, dla mnie to ciągle szok, jaką ty odstawiłaś przemianę. 40 kg to jest przecież ogrom!
- Escherichia
Sofii, W największym szoku, to ja jestem, że mi się w końcu udało
Chciałabym wejść na lekką nadwyżkę i powrócić do treningów siłowych. Ale dopóki się nie zmobilizuję na powrót i nie wpadnę w rytm, nie mogę przejść na masę
Chciałabym wejść na lekką nadwyżkę i powrócić do treningów siłowych. Ale dopóki się nie zmobilizuję na powrót i nie wpadnę w rytm, nie mogę przejść na masę
Tak! Ja jestem tez pod mega wrazeniem tego co Escherichia dokonala!
My dzis rowery, ale dzisiaj wiele skromniej, tylko 13km, bo dopiero po 17 jechalismy
My dzis rowery, ale dzisiaj wiele skromniej, tylko 13km, bo dopiero po 17 jechalismy
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Patrząc na Twoje zdjęcia to nie wiem czego się wstydziłaś przez te 10 lat, ale rozumiem, że to w głowie siedzi.Sofii pisze:A, zapomniałam. Pierwszy raz odkąd urodziłam dzieci, czyli doliczając ciążę -10 lat, spędziłam wakacje w stroju dwuczęściowym. Szok.
Ja dobie stroju nie odmawiam Chociaż nie wyglądam jak miss.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
To nawet nie chodziło o wstyd. Po prostu wygląd mojego brzucha był dla mnie nieakceptowalny. Nie interesowało mnie zdanie osób postronnych, tylko moje własne odczucia.meg pisze:Patrząc na Twoje zdjęcia to nie wiem czego się wstydziłaś przez te 10 lat, ale rozumiem, że to w głowie siedzi.Sofii pisze:A, zapomniałam. Pierwszy raz odkąd urodziłam dzieci, czyli doliczając ciążę -10 lat, spędziłam wakacje w stroju dwuczęściowym. Szok.
Ja dobie stroju nie odmawiam Chociaż nie wyglądam jak miss.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Byłam dzisiaj u babć.
Babcia nr 1: o matko kochana jaka ty jesteś chuda, czy ty w ogóle coś jesz?!
Babcia nr 2: ale dobrze wyglądasz, chyba przytyłaś, bo taka okrąglutka jesteś.
Babcia nr 1: o matko kochana jaka ty jesteś chuda, czy ty w ogóle coś jesz?!
Babcia nr 2: ale dobrze wyglądasz, chyba przytyłaś, bo taka okrąglutka jesteś.
- Escherichia
Sofii I bądź tu mądry