Seriale - polecamy, odradzamy
Re: Seriale - polecamy, odradzamy
My obejrzeliśmy "Od nowa". Rewelacja!
Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka
Ja obejrzałam dwa odcinki "Wotum nieufności" (na podstawie Mroza)....
Nie wiem jak zachowując poprawność polityczną, opisać swoje wrażenia
Nie wiem jak zachowując poprawność polityczną, opisać swoje wrażenia
- Escherichia
Oglądaliśmy dawno temu, pamiętam, że miałam mieszane uczucia, a teraz nawet nie pamiętam fabuły, więc musiał na mnie większego wrażenia nie zrobić..
Zgadzam się
Ouuu, nie wiedziałam, że już jest
Ja skończyłam starszy serial - The Fall.. Zakończenie ciut rozczarowujące, pierwszy i drugi sezon spoko. Trzeci mam wrażenie kręcony, bo trzeba skończyć..
Teraz oglądam Obserwator. Trochę mnie przeraża
Ja skończyłam go oglądać. Ciekawa jest Twojej opiniiEscherichia pisze: ↑23 paź 2022, 15:18401264 time=1666517690 user_id=107]
Teraz oglądam Obserwator. Trochę mnie przeraża
Dahmer zaliczony. Spoko, chociaż trochę chaotyczny. Przeraża mnie, że tacy ludzie chodzą po świecie...
My wczoraj zaczęliśmy wielką wodę i dzisiaj skończymy te dwa odcinki, co nam zostały fajny serial
Opowieść podręcznej oglądałam w 2019 te sezony, co wtedy były (i nie mogłam się oderwać), niestety jak wyszedł nowy sezon, to już mi się nie udało wkręcić (często tak mam z serialami po przerwie)
Opowieść podręcznej oglądałam w 2019 te sezony, co wtedy były (i nie mogłam się oderwać), niestety jak wyszedł nowy sezon, to już mi się nie udało wkręcić (często tak mam z serialami po przerwie)
Zaczęliśmy "Długą noc". Bardzo nam się podoba. Mroczny, ma klimat.
My w końcu zaczęliśmy Wielka Wodę. Może do porodu obejrzymy Trochę pamiętamy z tych czasów, P bardziej bo miał 11 lat. W naszych stronach pamięć o powodzi wciąż jest żywa.
N 2018
M 2023
M 2023
Obejrzeliśmy Wielka wodę.
Podobał się nam, chociaż ja mam dwie uwagi. Ten wątek pogodzenia rodziny było dla mnie zbyt hoolwodzki, mi nie pasował do klimatu. A po drugie nie podobało mi się, że żołnierzy, policjantów i strażaków przedstawiono jak kompletne fajtłapy, szczególnie na tle tych "fajnych" zagranicznych. Wątek komediowy zawsze się broni, ale tu był przesadzony.
Podobał się nam, chociaż ja mam dwie uwagi. Ten wątek pogodzenia rodziny było dla mnie zbyt hoolwodzki, mi nie pasował do klimatu. A po drugie nie podobało mi się, że żołnierzy, policjantów i strażaków przedstawiono jak kompletne fajtłapy, szczególnie na tle tych "fajnych" zagranicznych. Wątek komediowy zawsze się broni, ale tu był przesadzony.
Dla mnie też był niepotrzebny.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
My też skończyliśmy wczoraj Wielka Wodę... Dla nas za dużo wątków pobocznych, a za mało faktów o powódzi. A działo się przecież niemało Szkoda, że nie pokazali tego jak wyglądała ludzka codzienność.
N 2018
M 2023
M 2023
- mała_czarna
Jaaa!Misiaq pisze: Kto czeka na 5 sezon The Crown?
Przebieram już nóżkami na jutro!mała_czarna pisze:Jaaa!Misiaq pisze: Kto czeka na 5 sezon The Crown?
Ja też już czekam!