Sukienki
Re: Sukienki
Super wyglądasz
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Jestem w nieustannym szoku, jaką gigantyczną robotę wykonałaś. Wyglądasz świetnie.
Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka
- Escherichia
Dziękuję
W sobotę mierzyłam tę spódnicę w sklepie, nawet fajnie leżała, ale jakoś byłam skupiona na spodniach. Znalazłam na Vinted za 30zł, więc zamówiłam
W sobotę mierzyłam tę spódnicę w sklepie, nawet fajnie leżała, ale jakoś byłam skupiona na spodniach. Znalazłam na Vinted za 30zł, więc zamówiłam
- Załączniki
-
- Screenshot_2022-09-21-21-08-38-151_com.miui.gallery.jpg (391.27 KiB) Przejrzano 2597 razy
Eschericha, świetnie wyglądasz
Kupiłam ostatnio. Niepozorna, ale pięknie podkreśla figurę i jest bardzo wygodna. Została moją ulubioną
https://www.mohito.com/pl/pl/czarna-suk ... I4QAvD_BwE
https://www.mohito.com/pl/pl/czarna-suk ... I4QAvD_BwE
Sofii, widziałam ją na wieszaku w sklepie i mnie nie przekonała. Chciałoby Ci się zrobić zdjęcie?
Nie zrobi mi się brzuch ciążowy przy tym marszczeniu ?
- mała_czarna
Asieka nie wrzuciłaś zdjęcia. A jeśli chodzi o tamta granatową to mi się nie robi s mam spory brzucholasieka pisze:Nie zrobi mi się brzuch ciążowy przy tym marszczeniu ?
Wydaje mi się, że asieka pyta o sukienkę Sofii.mała_czarna pisze: ↑02 lis 2022, 18:11Asieka nie wrzuciłaś zdjęcia. A jeśli chodzi o tamta granatową to mi się nie robi s mam spory brzucholasieka pisze:Nie zrobi mi się brzuch ciążowy przy tym marszczeniu ?
tak o Sofii mi chodziMisiowa pisze: ↑02 lis 2022, 18:23Wydaje mi się, że asieka pyta o sukienkę Sofii.mała_czarna pisze: ↑02 lis 2022, 18:11Asieka nie wrzuciłaś zdjęcia. A jeśli chodzi o tamta granatową to mi się nie robi s mam spory brzucholasieka pisze:Nie zrobi mi się brzuch ciążowy przy tym marszczeniu ?
- mała_czarna
Mój mózg ewidentnie nie działa jak trzeba dziśMisiowa pisze:Wydaje mi się, że asieka pyta o sukienkę Sofii.mała_czarna pisze: ↑02 lis 2022, 18:11Asieka nie wrzuciłaś zdjęcia. A jeśli chodzi o tamta granatową to mi się nie robi s mam spory brzucholasieka pisze:Nie zrobi mi się brzuch ciążowy przy tym marszczeniu ?
Ciężko ją ująć, ale musicie mi uwierzyć
Tylko rozmiarowka zaniżona, m rozmiar M i jest ideollo, a normalnie z mohito mam S/36.
Sorry za burdel w tle.
Tylko rozmiarowka zaniżona, m rozmiar M i jest ideollo, a normalnie z mohito mam S/36.
Sorry za burdel w tle.
Ostatnio zmieniony 02 lis 2022, 19:08 przez Sofii, łącznie zmieniany 1 raz.
Sofii, bardzo ładnie Ci w niej i dziękuję za zdjęcia. Niestety nie ma już M ale gdy dostanę powiadomienie, że jest dostępna, to biorę.