Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Ja energetyki bardzo lubie, ale tylko te z cukrem, te bez sa nie do przelkniecia dla mnie, wiec staram sie nie kupowac chyba ze w wyjatkowych sytuacjach... Najlepsze, ze kawy, herbaty itp nie slodze, a energetyk musi byc z
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Odnośnie ćwiczeń to już pisałam - miałam wiele podejść w swoim życiu, ale za każdym razem robiłam to źle. Pierwszy raz przeszłam wszystko etapami i uważam, że dlatego tak dobrze mi z tym. Trzeba zacząć od poukładania sobie tego w głowie. Ja zwykle zaczynałam ćwiczyć, żeby schudnąć czy lepiej wyglądać. Teraz bardziej traktuję to jako miły efekt uboczny ćwiczeń.
Nie traktuję ćwiczeń jako przykry obowiązek, ale jako czas dla siebie, dbanie o zdrowie, rozrywkę.
Gdyby kiedyś ktoś mi napisał, że będę lubiła ćwiczyć - zabiłabym go śmiechem
Efryna, dzięki, ale jest jeszcze nad czym pracować. Chociaż zaczynając ćwiczyć nie sądziłam, że kiedykolwiek wygląd mojego brzucha się poprawi. Pisałam, że już nigdy nie założę bikini. Jak widać - tylko krowa nie zmienia zdania
A jak u Ciebie po świętach?
Nie traktuję ćwiczeń jako przykry obowiązek, ale jako czas dla siebie, dbanie o zdrowie, rozrywkę.
Gdyby kiedyś ktoś mi napisał, że będę lubiła ćwiczyć - zabiłabym go śmiechem

Efryna, dzięki, ale jest jeszcze nad czym pracować. Chociaż zaczynając ćwiczyć nie sądziłam, że kiedykolwiek wygląd mojego brzucha się poprawi. Pisałam, że już nigdy nie założę bikini. Jak widać - tylko krowa nie zmienia zdania

A jak u Ciebie po świętach?
Sofii a z czym zaczynałaś ćwiczyć ? Kiedyś chyba o jakiś ćwiczeniach tańcząc wspominałaś? Masz jakieś linki?
Chorera, Codziennie fit. Zaczynałam od starterów, potem powoli cardio dance i tak stopniowo podnosiłam poprzeczkę. Lubię plany trwningows, a tam jest ich dużo. Po roku ćwiczeń uważam się za średniozaawansowaną.
Moja koleżanka ćwiczy z aplikacją Lewandowskiej i też jest zadowolona. Przerobiłam Kołakowską, Chodakowską, Dziedzic i jeszcze kilka innych, których nawet nazwisk nie pamiętam.
Duża część sukcesu to dopasowanie właśnie osoby, z którą się ćwiczy. Nie każdy lubi to samo.
Dziewczyny pisały, że nie lubią jak Marta gada. Ja z kolei lubię
Moja koleżanka ćwiczy z aplikacją Lewandowskiej i też jest zadowolona. Przerobiłam Kołakowską, Chodakowską, Dziedzic i jeszcze kilka innych, których nawet nazwisk nie pamiętam.
Duża część sukcesu to dopasowanie właśnie osoby, z którą się ćwiczy. Nie każdy lubi to samo.
Dziewczyny pisały, że nie lubią jak Marta gada. Ja z kolei lubię

Sofii dziękuję. Przegladne i spróbuję poczuć
bo mam samotne 2 dni.
Ja zaczęłam od codziennie fit, ale od tygodnia testuje Kołakowska. Jej głos jest nieco irytujący, ale ja nie potrzebuje żeby ktoś mnie motywował. Mogłabym wyciszyć do zera 
A z drugiej strony z treningami Kołakowskiej spałam dużo więcej kalorii niż z CF
A z drugiej strony z treningami Kołakowskiej spałam dużo więcej kalorii niż z CF
Ja w ogóle nie liczę spalonych kalorii.
Cholera, powodzenia, trzymam kciuki! 

- mała_czarna
W końcu dziś zobaczyłam 5 z przodu na wadze.
Niby wciąż jeszcze blisko 60 ale już ta 5 mi dobrze robi na głowę -zwlaszcza że byłam baaaaaaardzo daleko od niej

mała gratulacje!
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
- mała_czarna
Lisbeth dzięki
cieszy podwójnie albo nawet potrójnie bo już ważyłam tyle ile na wylotach w ciążach a ja dużo tyłam w każdej ciąży.

- Escherichia
Jak ja bym chciała polubić ćwiczenia w domu 
Sofii, załapałam się wcześniej na foto..
Bardzo ładna sylwetka 
Mała, wow, gratulacje
Widziałam zdjęcie na FB z sesji świątecznej.. Szczuplutko wyglądasz 

Powodzenia dla wszystkich w dalszych staraniach o wymarzoną sylwetkę
U mnie wszystko się po @ wyrównało, tak więc na szczęście nie przytyłam w okresie świątecznym
Sofii, załapałam się wcześniej na foto..
Mała, wow, gratulacje
Powodzenia dla wszystkich w dalszych staraniach o wymarzoną sylwetkę
U mnie wszystko się po @ wyrównało, tak więc na szczęście nie przytyłam w okresie świątecznym
Mala, gratulacje!
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
- mała_czarna
DziękiEscherichia pisze: Mała, wow, gratulacje Widziałam zdjęcie na FB z sesji świątecznej.. Szczuplutko wyglądasz
Ruby dzięki
- Escherichia
Chwalipost!
01.07 - 18.12
01.07 - 18.12
- Załączniki
-
- PSX_20230106_200851.jpg (136.88 KiB) Przejrzano 4842 razy