nasze 4 kąty
Re: nasze 4 kąty
Dla mnie super, przestrzeni do wieszania w sam raz.
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Nutella, dla mnie ekstra rozlozenie!
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Tzn inaczej. Ja niczego na półkach nie trzymam. Nigdy tego nie lubiłam, bo szybko robię tam bałagannuuutella pisze:Te moduł z wieszakami mają po 100 cm, więc łącznie mam 2 m powierzchni to wieszania...
Z tym że to ma być szafa tylko na codzienne ciuchy i sukienki, żadnych kurtek, płaszczy i eleganckich strojów.
Obecnie mamy 1m drążka i mieścimy się oboje (w większości ja)
Teoretycznie mogę zamienić jedną przestrzeń z półkami na wieszaki ale nei wiem czy to już nie będzie za dużo.
Też mam 2m wieszaka i to jest ok. Chociaż u męża trochę zagracają przestrzeń garnitury w pokrowcach.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Wieszak na spodnie u mnie sprawdza się super. Tzn u męża
Swoje spodnie zwijam do szuflady.
Ja mam właśnie wieszaki i szuflady.
Gdybym miała więcej miejsca to dodałabym półkę na torebki.
Swoje spodnie zwijam do szuflady.
Ja mam właśnie wieszaki i szuflady.
Gdybym miała więcej miejsca to dodałabym półkę na torebki.
w zamyśle torebki mają być albo w koszach po lewej albo na półce nad nimi...
Mi się też robi bałagan na półkach, ale w sumie nie wiem czy chce wieszać dresy, bluzy i swetry...
Ja te rzeczy chowam do szuflad. W sensie dresy, bluzy, sportowe bluzki...
Ostatecznie mam lekko inaczej.
Część męża jest jednak po prawej.
Część moja jest po lewej. I w mojej części dwie szuflady mam po lewej. A te cztery szuflady po prawej.
Część męża jest jednak po prawej.
Część moja jest po lewej. I w mojej części dwie szuflady mam po lewej. A te cztery szuflady po prawej.
Fajna opcja z tym dzielonym dołem.
Jakie macie drzwi do tego?
Ja jestem za białym matem, mąż chce lustro, ale to prawie 2 tys różnicy więc mam opory
Jakie macie drzwi do tego?
Ja jestem za białym matem, mąż chce lustro, ale to prawie 2 tys różnicy więc mam opory
Jakie polecacie rolety do mieszkania (strona południe- zachód)?
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Ja bardzo lubię te
- Załączniki
-
- Screenshot_20230212_173652.jpg (116.46 KiB) Przejrzano 7710 razy
Lisbeth, a jaką mają pełnić funkcję? Bardziej ozdobną czy zaciemniającą?
Przyjrzyj się jakie masz okno, czy roleta w kasecie nie będzie robiła dziur w glifach, czy wchodzi w grę opcja montażu na ścianie.
My w górnych pokojach mamy klasyczne rolety zaciemniające, bo na tej funkcji nam najbardziej zależało, ale właśnie kosztem poobijanych ścian. Na dole zrobiliśmy plisy, które idealnie licują się z oknem, więc nie ma problemu z szerokim otwarciem drzwi tarasowych czy okien do mycia. Wzięliśmy materiał, który pochłania promienie słoneczne, więc jest wystarczający, żeby przysłonić słońce, ale on nie zaciemni tak mocno, jak rolety kasetowe.
Przyjrzyj się jakie masz okno, czy roleta w kasecie nie będzie robiła dziur w glifach, czy wchodzi w grę opcja montażu na ścianie.
My w górnych pokojach mamy klasyczne rolety zaciemniające, bo na tej funkcji nam najbardziej zależało, ale właśnie kosztem poobijanych ścian. Na dole zrobiliśmy plisy, które idealnie licują się z oknem, więc nie ma problemu z szerokim otwarciem drzwi tarasowych czy okien do mycia. Wzięliśmy materiał, który pochłania promienie słoneczne, więc jest wystarczający, żeby przysłonić słońce, ale on nie zaciemni tak mocno, jak rolety kasetowe.
Prośba.
Który układ mieszkania bardziej wpada wam w oko?
1. Większe pokoje ale na przedpokoju możliwość jednej szafy. 2. Mniejsze pokoje, ale dużo wnęk na korytarzu na zabudowane szafy.
Który układ mieszkania bardziej wpada wam w oko?
1. Większe pokoje ale na przedpokoju możliwość jednej szafy. 2. Mniejsze pokoje, ale dużo wnęk na korytarzu na zabudowane szafy.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.