Pokój dziecka
Re: Pokój dziecka
Misiaq, to są panele tapicerowane. Są różne wzory i kolory, każdy przykleja się oddzielnie. Świetnie się czyści, są miękkie. Naprawdę super.
Sofii, bardzo fajnie wyszło!
wygląda świetnie, fajnie to wszystko dopasowałas 

Dzięki, poluję jeszcze na kilka detali. Miałam upatrzoną narzutę, ale wyprzedały się nie wiem kiedy.
Jeszcze druga strona, zdjecie robione od strony łóżka.
Jeszcze druga strona, zdjecie robione od strony łóżka.
Ostatnio zmieniony 14 wrz 2022, 20:29 przez Sofii, łącznie zmieniany 1 raz.
Przymierzamy się do kupna mieszkania z rynku pierwotnego. W ofercie 62 -72 m2 mają 4 pokoje.
Pokoje mniejsze mają od 6,8 (przy 62-65 m2) do 9,5 m2 (72m2) sypialnia 12 m2 no i salon z kuchnią. W pokojach nie będzie dużych szaf, ponieważ korytarz pozwala na zabudowę.
I teraz moje pytanko. Czy połączyć dwa pokoje 6,8 m2 w jeden większy (ok 14m2) i gdyby było drugie dziecko, będą mieć wspólny pokój (różnica wieku ok. 7 lat). Czy lepiej każdemu dziecku zostawić 6,8 m2?
Poniżej przykładowy rozkład mieszkania:
Pokoje mniejsze mają od 6,8 (przy 62-65 m2) do 9,5 m2 (72m2) sypialnia 12 m2 no i salon z kuchnią. W pokojach nie będzie dużych szaf, ponieważ korytarz pozwala na zabudowę.
I teraz moje pytanko. Czy połączyć dwa pokoje 6,8 m2 w jeden większy (ok 14m2) i gdyby było drugie dziecko, będą mieć wspólny pokój (różnica wieku ok. 7 lat). Czy lepiej każdemu dziecku zostawić 6,8 m2?
Poniżej przykładowy rozkład mieszkania:
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Zdecydowanie 2 pokoje. Jula mając 15 lat pewnie nie będzie chciała przyjmować koleżanek z 7 letnia siostra lub bratem
- mała_czarna
Zgadzam się z Nutellą. Lepiej mały ale swój niż z rodzeństwem- zwłaszcza przy dużej różnicy wieku.
Ja bym w ogóle zrezygnowała z jednej toalety na Rzecz garderoby lub skladzika.
Garderoba jest w sypialni.
Składzik będzie na przeciwko toalety (wnęka)
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.