Poradnik prezentowy
Re: Poradnik prezentowy
Może taki łańcuszek z zawieszką Ala nieśmiertelnik? Z grawerem. W aparcie widziałam
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Niee, nic biżuteryjnego nie przejdzie.
Szukałam jakiegoś voucheru albo biletu, ale narazie nie znalazłam nic, co by mnie przekonało w 100%.
Adu z tatuażem jest najbliżej, bo coś tam jubilat przebąkiwał na ten temat, ale póki nie ma 100% decyzji, to nie będę szła w tym kierunku
Szukałam jakiegoś voucheru albo biletu, ale narazie nie znalazłam nic, co by mnie przekonało w 100%.
Adu z tatuażem jest najbliżej, bo coś tam jubilat przebąkiwał na ten temat, ale póki nie ma 100% decyzji, to nie będę szła w tym kierunku

To może lot w tunelu aerodynamicznym?
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Dziękuję za wszystkie pomysły, ale nadal nic nie zdecydowałam.
Jeśli chodzi o muzykę, to absolutnie nie mam pojęcia, a i siostra nie bardzo jest mi w stanie podpowiedzieć.
Neciu, nawet myślałam o tym tunelu i w sumie podoba mi się ten pomysł. Myślałam też o voucherze na gokarty. Jak nie wpadnę na nic lepszego, to pewnie postawię na jeden z tych pomysłów.
Misiaq, fajna ta wystawa. On właśnie trochę się interesuje motoryzacją. Szkoda, że tu nie można kupić biletu z opcją późniejszego wyboru terminu. Mąż już mi przebąkuje, że może się wybierze z chłopcami
Jeśli chodzi o muzykę, to absolutnie nie mam pojęcia, a i siostra nie bardzo jest mi w stanie podpowiedzieć.
Neciu, nawet myślałam o tym tunelu i w sumie podoba mi się ten pomysł. Myślałam też o voucherze na gokarty. Jak nie wpadnę na nic lepszego, to pewnie postawię na jeden z tych pomysłów.
Misiaq, fajna ta wystawa. On właśnie trochę się interesuje motoryzacją. Szkoda, że tu nie można kupić biletu z opcją późniejszego wyboru terminu. Mąż już mi przebąkuje, że może się wybierze z chłopcami

Poradnik prezentowy
Mam w tym roku komunie chrześnicy. Co kupowaliście dzieciom? Rower, hulajnoga elektryczna czy zwykła czy deskorolka odpadają, bo ma.
Są gdzieś w Warszawie albo okolicach jakieś fajne miejsca do których np można by kupić voucher dla takich dzieci?
Są gdzieś w Warszawie albo okolicach jakieś fajne miejsca do których np można by kupić voucher dla takich dzieci?

Ja kupowałam zegarek, jestem stara ciotka
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Oo też mam ten problem, tyle że chrześniak u komunii. Na pewno chcę na allegro kupić jakiś obrazek pamiątkowy, ale tak poza tym, to nie wiem.
Może trampolina?
Jakiś złoty komplet na pamiątkę?
1 maja mam chrzest (będę chrzestną).
Ale... Tego dnia najstarsza z córek koleżanki ma komunię.
Co polecacie kupić na chrzest?
a co na komunię?
Na komunię mogę też dać kasę (ile dać? To córka znajomych).
Ale... Tego dnia najstarsza z córek koleżanki ma komunię.
Co polecacie kupić na chrzest?
a co na komunię?
Na komunię mogę też dać kasę (ile dać? To córka znajomych).
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
My mamy komunie w maju u córki siostry ciotecznej męża i tez nie wiem co kupić, ile kasy sie teraz daje? Dawno nie byłam
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Poradnik prezentowy
Na chrzest ja kupowałam naszyjnik z aniołkiem + jakieś fajne ubranko i boucher na sesje. To się zawsze sprawdzało.
Na komunie dawaliśmy w zeszłym roku 400 zł synowi mojego brata ciotecznego. Nic nie kupowałam, bo nie miałam pojęcia co. Albo 300? Nie pamietam kurde.
Na komunie dawaliśmy w zeszłym roku 400 zł synowi mojego brata ciotecznego. Nic nie kupowałam, bo nie miałam pojęcia co. Albo 300? Nie pamietam kurde.

Dzięki tak celowałam w okolice 400 zł
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.