Kuchnia
- Escherichia
Re: Kuchnia
Mi najbardziej podoba się pierwsza kuchnia
Lisbeth, moja mama ma kuchnie wenge i to dopiero utrapienie wszystko na niej widac, kazda ciapke najmniejsza... Podobne spostrzeżenia mam co do czerni na wysoki polysk...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Lisbeth, jak dla mnie biała kuchnia z drewnianym blatem... Ale to dlatego że sama taka chce
Ja mam też pytanko, jakies wskazowki przed spotkaniem ze stolarzem, umawiamy się żeby zaprojektować i wymierzyć kuchnie. O ci warto zapytać, na co warto się zdecydować?
Ja mam też pytanko, jakies wskazowki przed spotkaniem ze stolarzem, umawiamy się żeby zaprojektować i wymierzyć kuchnie. O ci warto zapytać, na co warto się zdecydować?
Karla jak najwiecej szuflad, zero półek i szuflady wewnętrzne pod frontami, ładnie to wyglada jak jest tak jednolicie. Jakieś całego na garnki, ale dobrej jakości
- mała_czarna
Lisbeth my mamy biała kuchnie ale w macie a nie błysku i dla mnie ok. Jakoś tak jaśniej jest. Mamy salon z aneksem.
Adu, z szufladami to wiem, tylko niestety akurat nie mamy aż tak dużo miejsca żeby szaleć z szufladami
Dla mnie na plus są szafki pod sam sufit, w dwóch rzędach. Dużo więcej miejsca do przechowywania.
Mi się sprawdzaja pod płyta szuflady na sztućce i przyprawy, to co jest potrzebne od razu przy gotowaniu.
Mamy też 2x wąskie cargo, ale nie jestem zachwycona, na wysokie oleje itp ok, ale w niskich rzędach słoiczki na przyprawy srednio się sprawdzają.
Mi się sprawdza wysuwany kosz na śmieci,to dużo wygodniejsze niż kosz w szafce.
Nuutella, dzięki za wskazówki mam w planach takie szafki pod sufit. Na jednej stronie będzie zabudowa na całą ścianę na jednej będą tylko dolne szafki (duże okno) i ma 3ciej będą szafki góra dół. Szufladę na sztućce zaplanowałam pod płyta indukcyjna. 2 wąskie cargo też są w planach ale to głównie dlatego że nie ma miejsca na nic szerszego.
Szufladę na śmietnik też mam w planach
Jak już coś stworzymy ze stolarzem to wtedy wrzucę projekt i może wtedy będzie łatwiej z doradzaniem co zmienić.
Szufladę na śmietnik też mam w planach
Jak już coś stworzymy ze stolarzem to wtedy wrzucę projekt i może wtedy będzie łatwiej z doradzaniem co zmienić.
Jeśli chodzi o kolorystyke to chciałabym coś takiego jak na tym zrzucie. Zabudowa czarna w macie, reszta biała w połysku, wnęka w prawym roku w kolorze blatu. Tylko mam problem z odcieniem blatu, chce w kolorze drewna ale jeszcze nie wiem jaki
- Załączniki
-
- Screenshot_20200921_081417_com.android.chrome.jpg (622.94 KiB) Przejrzano 5235 razy
Karla jesteś pewna że chcesz czarny mat na szafkach klikanych? Myślę że będą się okropnie brudzić przy otwieraniu.
Ale kuchnia bardzo fajna! Pewnie stolarz Wam zaproponuje jakiś próbnik blatów
Ale kuchnia bardzo fajna! Pewnie stolarz Wam zaproponuje jakiś próbnik blatów
Nuutella, myślę o tych frontach "No finger"
U nas nie będzie tam dużo tych szafek, bo miejsca jest mniej niż na zrzucie.
U nas nie będzie tam dużo tych szafek, bo miejsca jest mniej niż na zrzucie.
Nessa ale masz ten "np finger"?