Hybrydy w domowych warunkach.
Re: Hybrydy w domowych warunkach.
A kumam
Ja nie zwróciłam na nią uwagi, bo mi się to po prostu nie podobają takie zdobienia Więc chyba nawet nie wiem jaki powinien być efekt końcowy
Audu (uparcie poprawia mi na Audi) nie wiem jak to jest, że też masz jasną karnację, a u Ciebie te pastele są widoczne. U mnie taki kolor wygląda tak jakbym nie miała koloru
Albo to ja tak widzę
Ja nie zwróciłam na nią uwagi, bo mi się to po prostu nie podobają takie zdobienia Więc chyba nawet nie wiem jaki powinien być efekt końcowy
Audu (uparcie poprawia mi na Audi) nie wiem jak to jest, że też masz jasną karnację, a u Ciebie te pastele są widoczne. U mnie taki kolor wygląda tak jakbym nie miała koloru
Albo to ja tak widzę
Pomijając folię uważam, że ten kształt i kolor jest najlepszy, jaki Asieka do tej pory pokazała.
Farazi a Ty jakie szaleństwo robisz na Wielkanoc?
Ja idę we wtorek i nie wiem czy znowu czarne czy jednak czerwone
Ja idę we wtorek i nie wiem czy znowu czarne czy jednak czerwone
Misiaq, spoko jest Garażu to może być i Audi
Myśle ze to Ty przede wszystkim to widzisz, ja nigdy nie patrzyłam na taka kwestie
Farazi, a to racja, zdecydowanie kształt jest nieporównywalnie lepszy niż na początku jak Asieka wrzucała
Myśle ze to Ty przede wszystkim to widzisz, ja nigdy nie patrzyłam na taka kwestie
Farazi, a to racja, zdecydowanie kształt jest nieporównywalnie lepszy niż na początku jak Asieka wrzucała
Adu mi się bardzo podobają nudziaki i pastele, ale jak mam u siebie to mam wrażenie, że nie mam zrobionych paznokci
Misiaq, też idę we wtorek. Teraz mam piękny czerwony, więc pewnie będzie nudziak.
A ja idę na pisankowe dziś!!!
Znasz mnie przecież
- Załączniki
-
- IMG_20230405_130959.jpg (3.5 MiB) Przejrzano 8533 razy
- malwinka89
Misiaq, nuda tak jak u mnie.
maliwka, ekstra świąteczne!
farazi, piękna płytka
Mam i ja pisanki!
farazi, piękna płytka
Mam i ja pisanki!
Ja jestem właśnie MŁODĄ ciotką, dlatego staram się nie oceniać braku świątecznych zdobień!
U mnie też nudą wieje
- Załączniki
-
- 9F354E57-C4D5-4C2D-B32B-6D78A6FAF8E0.jpeg (4.11 MiB) Przejrzano 8525 razy