nasz balkon i ogród
Re: nasz balkon i ogród
Ja zrobiłam małe zakupy w sobotę ale jeszcze nie miałam czasu przesadzić. Niestety nie dostałam lawendy i w tygodniu jadę jeszcze raz. Będzie jeszcze mięta i bazylia.
Winorośl puściła liście tylko trzeba jej kupić stabilniejsze oparcie.
Winorośl puściła liście tylko trzeba jej kupić stabilniejsze oparcie.
Musiałam wygooglowac ample nie, ja nie mam gdzie zawiesić, więc zawsze do skrzynek i donic stojących
Mysle że będziesz z nich zadowolona!
Misiowa piękny misz masz!
Za tydzień zaczynamy robić zadaszenie do tarasu, stalowa konstrukcja+poliweglan+żaluzje+ zaslony.
Nie mogę się doczekać!
Misiowa, dobrze widzę begonie dragon?
Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka
- malwinka89
Posadziłam kwiaty we wtorek, a tu codziennie przymrozki. Na razie się trzymają...
Taka ciekawostka. Pani w sklepie ogrodniczym stanowczo twierdzi, że begonie nie nadają się na słońce, ponieważ ze względu na ilość wody w łodygach bardzo łatwo ulegają poparzeniom.
A ja miałam jedna surfinie, pięknie rosła i po wczorajszym deszczu i wietrze, straciła wszystkie kwiaty 🫤
Już to przerabiałam w zeszłym roku.
Już to przerabiałam w zeszłym roku.
Poczyniłam wczoraj zakupy, dziś zaczęłam sadzić
Piękne!
Miałam pisać ale zapomniałam, dorwałam u nas solenie, kupiłam czerwone. Jutro będę sadzic, bo do tej pory codziennie byly przymrozki.
Miałam pisać ale zapomniałam, dorwałam u nas solenie, kupiłam czerwone. Jutro będę sadzic, bo do tej pory codziennie byly przymrozki.
- mała_czarna
Polowalam na te begonie ale nie było ani w obi ani w LM więc skończyło się na Pink Kisses