19/2023
Co teraz czytacie?
Re: Co teraz czytacie?
19/2023
Jak polecałam go Tobie, tak teraz już chyba nikomu nie polecę
poważnie myślę nad Kindle. Zobaczę czy przyjmą reklamację i co dalej z nim zrobią
daj znać, co wyjdzie z reklamacją, bo jestem ciekawa. Trzymam kciuki, żeby uznali.
Teoretycznie mają gwarancję na wszystko oprócz mechanicznego uszkodzenia ekranu. Dziwnym trafem zazwyczaj twierdzą, że uszkodzenie jest mechaniczne. Przynajmniej internetu tak twierdzą.
Generalnie ludzie dzielą się na fanów pocjetbooka i pechowców, daga jest pierwszym "pechowcem", którego "znam", tak to wszyscy są zadowoleni
Najbardziej wkurza mnie to, że mi nie spadł, wgl staram się z nim obchodzić ostrożnie, trzymam w etui, a tu takie coś. Trochę żałuję, że kupiłam w Polsce a nie tutaj, bo teraz zamieszanie z wysyłką, będzie to trwało dłużej, a ja jestem w trakcie czytania fajnej książki.Katherina pisze: ↑04 sie 2023, 12:46Teoretycznie mają gwarancję na wszystko oprócz mechanicznego uszkodzenia ekranu. Dziwnym trafem zazwyczaj twierdzą, że uszkodzenie jest mechaniczne. Przynajmniej internetu tak twierdzą.
Generalnie ludzie dzielą się na fanów pocjetbooka i pechowców, daga jest pierwszym "pechowcem", którego "znam", tak to wszyscy są zadowoleni
- mała_czarna
41. Magiczne chwile w Pensjonacie Leśna Ostoja - Tekieli
42. Najgorszy dom - Majcher
43. Chłopki. - Kuciel-Frydryszak
44. Z jednej gliny - Fabisińska
45. Serce z szuflady - Jeż
46. Za siódma górą - Jeż
47. Morderstwo na szlaku - Blackhurts
I teraz 48/2023 Wysłane z mojego 2201117TY przy użyciu Tapatalka
42. Najgorszy dom - Majcher
43. Chłopki. - Kuciel-Frydryszak
44. Z jednej gliny - Fabisińska
45. Serce z szuflady - Jeż
46. Za siódma górą - Jeż
47. Morderstwo na szlaku - Blackhurts
I teraz 48/2023 Wysłane z mojego 2201117TY przy użyciu Tapatalka
- mała_czarna
49/2023
Wysłane z mojego 2201117TY przy użyciu TapatalkaKto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość