Sukienki
Re: Sukienki
Adu wow! Bardzo Ci pasuje
Sofii obie piękne, ale druga jest mega widać, że się mieni ja niestety przez brak biustu to mogę o takich pomarzyć
Wesel zazdroszczę!
Sofii obie piękne, ale druga jest mega widać, że się mieni ja niestety przez brak biustu to mogę o takich pomarzyć
Wesel zazdroszczę!
N 2018
M 2023
M 2023
Adu, dopiero zobaczyłam zdjęcie. Świetnie się prezentujesz i piękny kolor!
Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka
Adu, wygladasz swietnie!
Sofii, ta druga to juz absolutny sztos! I o matko! Jak pieknie ci sie biust w nich uklada
Sofii, ta druga to juz absolutny sztos! I o matko! Jak pieknie ci sie biust w nich uklada
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
U mnie zapewne nie będzie takiego łał. Ale jest zadowolona, fajnie mi się brzuch ukrył.
- Załączniki
-
- 97EA08F4-44DC-41AA-A8F8-17D87B1D1341.jpeg (1.75 MiB) Przejrzano 11394 razy
Asieka, skromna i ładna. Na wesele?
Byłam dzisiaj u krawcowej, żeby mi skróciła trochę tę kieckę, bo teraz, w butach - jest na styk.
Byłam dzisiaj u krawcowej, żeby mi skróciła trochę tę kieckę, bo teraz, w butach - jest na styk.
taka uniwersalna. Teraz kupiona głównie z myślą o rozpoczęciu roku szkolnego
Dziękuje dziewczyny
Nessa, sukienka z lokalnego sklepu
Polowałam w zeszłym roku na sukienkę z reserved, na święta. Nie zdążyłam kupić.
Udało mi się teraz dorwać z metką, na vinted
Jest fajna, tylko ma spory dekolt i musiałam złapać nitką. Chyba poszukam jeszcze burgundowej.
Udało mi się teraz dorwać z metką, na vinted
Jest fajna, tylko ma spory dekolt i musiałam złapać nitką. Chyba poszukam jeszcze burgundowej.
Szukam sukienki na Komunię B. Kupiłam taką, jest boska i zostawiam ale zastanawiam się czy będzie ok na tę okazję? W planie miałam coś bardziej eleganckiego