Salon aranżacje
Re: Salon aranżacje
1 choć nie wiem czy nie postawiłabym jednak na prostokątny rezygnując ze stołków przy blacie. Okrągły zajmie Wam dużo więcej miejsca
Dokładnie tak, po co Wam i stołki przy blacie i obok stół? Bez sensu na takiej powierzchni. Zgadzam się tez co do okrągłego stołu.
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
- mała_czarna
Ja bym zagłosowała za 1, okrągłym stołem i brakiem hokerow
Michał jest uparty na hokery

Wszędzie czytam że okrągły stół jest wizualnie lżejszy niż prostokątny..

Jak będę miała hokery to ten stół na co dzień średnio mi potrzebny, ale przydałby się w większym gronie....
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Lisbeth, u nas będzie identyczne ułożenie jak u Was w nr 1. Mój M. też upierał się na hokery, ale stolarz od kuchni przetłumaczył mu ze bez sensu stawiać hokery koło stołu w jadalni. M. stwierdzil że to faktycznie bez sensu. Stół chcemy też okrągły, prawdopodobnie 100cm. Szwagierka ma okrągły rozkładany, teściowa prostokątny i ten okrągły prezentuje się dużo lepiej, zajmuje mniej miejsca na codzień

Do mnie i 1 i 2 przemawia, z hokerow tez bym zrezygnowala, ale dlatego, ze ja miałam w dwoch mieszkaniach hokery, w jednym hokery przy blacie a w drugim mieszkaniu mialam wysoki stol barowy i hokery i na palcach moglabym policzyc, ile razy przez 6,5 roku byly w uzytku...
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Salon aranżacje
Lisbeth, dla mnie hokery są super, tylko pamiętajcie o wysunięciu blatu żeby był dłuższy niż szafki. U znajomych jednych jest wysunięty i zawsze siedzimy sobie tam zamiast przy stole jak na kawie czy coś, a u drugich jak nie wysunięty jest niewygodnie.
Tez jestem za jedynka. A może stół wielkości np 100 cm rozkładany na dłużej? Na codzień mały, ale można z niego większy zrobić po prostu.
My mamy stół 120 cm rozkładany na 2,40.
Tez jestem za jedynka. A może stół wielkości np 100 cm rozkładany na dłużej? Na codzień mały, ale można z niego większy zrobić po prostu.
My mamy stół 120 cm rozkładany na 2,40.
Ostatnio zmieniony 04 wrz 2023, 7:05 przez adu, łącznie zmieniany 1 raz.

Dl amnie hakery ogólnie są fajne, ja lubię spędzać czas w kuchni nawet z gośćmi. Tka jak Adu pisze. Ale nie wiem fzy przy tej powierzchni jedno nie będzie wchodziło na drugie. Moze pp prostu zobaczcie w rzeczywistości co będzie pasowało
Taki mamy w planach

"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Chcialabym sobie polozyc tapete w pokoju biurowym, sciany beda jasnokremowe, meble biale. Ktora najladniejsza?
1 2 3
1 2 3
Ostatnio zmieniony 07 wrz 2023, 10:00 przez nuuutella, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wiem jaki numer bo na tapatalk się rozjeżdża, ale albo ft3 albo ft2 mi mega pasują do biura, takie spokojne i przyjemne.

Dzięki to chyba też m typ, boję się że te róże wyjdą zbyt cukierkowe