Kuchnia
Re: Kuchnia
Wyglada pięknie! (Czekam na post pt. nie cierpię czyścić tych czarnych frontów )
KarLa, super wygląda!
Karla cudownie!!!
I powodzenia w czyszczeniu zlewu
I powodzenia w czyszczeniu zlewu
Karla, piękna jest
Ja od kiedy mam czarny zlew (7 lat) to po dokładnym myciu go olejuje i wtedy świetnie wygląda i starcza mi to na ok 2 tygodnie.
Ja od kiedy mam czarny zlew (7 lat) to po dokładnym myciu go olejuje i wtedy świetnie wygląda i starcza mi to na ok 2 tygodnie.
Karla super!
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Dzięki dziewczyny mi też się podoba
Co do frontów to mamy niby fronty antifinger chociaż i tak coś tam widać, co dziwne najbardziej widać paluchy mojego męża większość najczęściej używanych rzeczy mamy tam gdzie są biale fronty i jest listwa/uchwyt
Co do zlewu to pewnie będzie upierdliwy ale innego sobie nie wyobrażałam mam jakiś impregnat który dostałam w gratisie i całkiem dobrze się sprawdza
Co do frontów to mamy niby fronty antifinger chociaż i tak coś tam widać, co dziwne najbardziej widać paluchy mojego męża większość najczęściej używanych rzeczy mamy tam gdzie są biale fronty i jest listwa/uchwyt
Co do zlewu to pewnie będzie upierdliwy ale innego sobie nie wyobrażałam mam jakiś impregnat który dostałam w gratisie i całkiem dobrze się sprawdza
Karla pokaż co to za impregnat!
Ja stosuję metodę adu i oliwię zlew, ale u nas jest bardzo twarda woda i efekt jest tylko kilka dni...
Ja stosuję metodę adu i oliwię zlew, ale u nas jest bardzo twarda woda i efekt jest tylko kilka dni...
KarLa, piekna!
Jak czytam co piszecie, to ciesze sie, ze mam szary zlew bialy przerabialam juz a wlasciwie taki ecru i przeklinalam nad wszystko, wiecznie pofarbowany i syfiaty...
Jak czytam co piszecie, to ciesze sie, ze mam szary zlew bialy przerabialam juz a wlasciwie taki ecru i przeklinalam nad wszystko, wiecznie pofarbowany i syfiaty...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Macie blat z IKEA?
Jak oceniacie?
Jak oceniacie?
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Dlaczego zlew jest w tym miejscu?
Tak chcieliście czy to jakieś wymogi techniczne? (Rury, odpływy itp.)
Bo dla mnie zlew w tym miejscu to zmarnowane miejsce. Bez zlewu można je traktować jako stół.
Tak chcieliście czy to jakieś wymogi techniczne? (Rury, odpływy itp.)
Bo dla mnie zlew w tym miejscu to zmarnowane miejsce. Bez zlewu można je traktować jako stół.