już od dawna
Hybrydy w domowych warunkach.
Re: Hybrydy w domowych warunkach.
U mnie bez większych szaleństw na święta
Ja zrobilam dziś mojej mamie...
Sobie musze tez jeszcze bo mam swiateczne ale juz z mega odrostami
Sobie musze tez jeszcze bo mam swiateczne ale juz z mega odrostami
- Załączniki
-
- IMG_20231219_155801.jpg (366.69 KiB) Przejrzano 1812 razy
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Misiaq, słuszna uwaga. Już od bardzo dawna pokazujemy po prostu hybrydy z salonu. Chyba tylko Misiowa robi sobie sama w domu? Ruby się nie liczy, bo jest po kursach
Ale zdjęcie robimy w domowych warunkach!!!
Bardzo ładne świąteczne stylowy ja z moich nie jestem specjalnie zadowolona w tym roku, więc nie dam się ciotkom wyżyć
Bardzo ładne świąteczne stylowy ja z moich nie jestem specjalnie zadowolona w tym roku, więc nie dam się ciotkom wyżyć
Ja jeszcze robie w domu, ale chyba nie było okazji do pochwalenia się, przy Waszych salonowych cudach to się nie umywaja
Tak, ja od konca marca to juz w domowych warunkach tylko z nazwy, bo robie w domu
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Trudno jest porównywać pracę początkującej osoby do doświadczonej, ale przecież nie chodzi o porównywanie.
Efryna, dajesz!
Efryna, dajesz!
Farazi chyba masz rację- tylko ja zostałam tu w „domowych warunkach”
No ale prawda jest taka, że moje pazurki nigdy nie będą takie profesjonalne jak Wasze. U mnie typowa amatorszczyzna
Moje robione tydzień temu.
No ale prawda jest taka, że moje pazurki nigdy nie będą takie profesjonalne jak Wasze. U mnie typowa amatorszczyzna
Moje robione tydzień temu.
Misiowa bardzo ładne:)
Mi najtrudniej sobie ogarnąć ładnie skórki, mam frezarkę i wszystkie potrzebne frezy ale jakoś tak nigdy mi nie wychodzi idealnie.
Mi najtrudniej sobie ogarnąć ładnie skórki, mam frezarkę i wszystkie potrzebne frezy ale jakoś tak nigdy mi nie wychodzi idealnie.
farazi, specjalnie dla Ciebie. Ale nie ma miłości, więc proszę sobie darować komentarze o płytce
Misiowa, bardzo ładnie, ja bym sobie tak nie umiała zrobić
Misiowa, bardzo ładnie, ja bym sobie tak nie umiała zrobić
Efeyna w sumie mamy podobny motyw! Kształtem coś odleciało wykonującej, ale ogólnie blask mi się podoba
Złote, a skromne
Dzisiejsze
- Załączniki
-
- Screenshot_2023-12-21-19-26-38-46.jpg (1.31 MiB) Przejrzano 1770 razy