mnie sie trzyma brzuchcandela pisze:Dobra, czas na mnie.
W ciąży przybrałam 14 kg. Większość spadło ale 3 kg się mnie trzymają :/
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Itzal, może macica jeszcze? Ja w ciągu tygodnia wróciłam do wagi sprzed ciąży, a jednak ten brzuch był. Jakiś miesiąc-dwa temu dopiero zniknął całkowicie.
Ja do wagi wróciłam, brzuch zniknął już dawno. Ale jest "ale"....
Mój brzuch wygląda okropnie, jest poorany rozstępami.... Masakra.
Mój brzuch wygląda okropnie, jest poorany rozstępami.... Masakra.
ale to bym chyba jeszcze plamila a tu juz od dawna nic. Wrocilam do marszobiegu juz i moze cos ruszy bo brzuszkow to jeszcze dlugo robic nie bede. Moze za malo spinam ten poprzeczny. Chociaz wizualnie jest duzo lepiej niz po 1 ciazy na tym etapieSofii pisze:Itzal, może macica jeszcze? Ja w ciągu tygodnia wróciłam do wagi sprzed ciąży, a jednak ten brzuch był. Jakiś miesiąc-dwa temu dopiero zniknął całkowicie.
Itzal, ja nie plamiłam i nawet dostałam@ , a mimo to jakoś dłużej to schodziło. I u mnie na odwrót, po 1 porodzie to ja nie miałam brzucha w dniu wyjścia ze szpitala.
No nie wiem, na razie tak lajtowo sobie wicze i w sumie sie nie przykadam, ale chyba czas wziac sie do roboty na powaznie
A co sądzicie o planku?
Jeszcze nie zaczelam robic ale daje duzo lepsze efekty niz tradycyjne brzuszki (ktore po ciazy i tak nie sa wskazane). Na plank jeszcze za slaba jestem
Candela, ja przez jakiś czas robiłam planka ale nasłuchałam się negatywnych opinii, że mocno obciąża kręgosłup.
- mała_czarna
Candela 3kg to niedużo- dasz rade
Ładnie Ci zleciało po ciąży.
Nowy tydzień i postanowienie ze wracam do skakanki- chociaż po kilka minut dziennie.
Ładnie Ci zleciało po ciąży.
Nowy tydzień i postanowienie ze wracam do skakanki- chociaż po kilka minut dziennie.
- mała_czarna
Juz środa. Waga stoi jak stała a ja wieczorem padam na twarz i tyle ze skakanki.
Mała czarna, u mnie z kolei waga wzrosła, mimo siłowni i żadnych wysokokiw. :/ Zobaczymy co będzie w piątek.
Dzięki za wszystkie porady Jestem pewien, że mi się one przydadzą
Większość normalnych ludzi powiedziałaby, że to przyjaźń albo miłość, ale jeżeli chcesz, może być hobby.
- mała_czarna
Szladus ja juz z tej frustracji to tylko o rurkach waflowych myślę
A najgorsze ze ja juz nie mam jak przyciąć tych kalorii żeby ie nie glodzic.
A najgorsze ze ja juz nie mam jak przyciąć tych kalorii żeby ie nie glodzic.
Mała, zjedz sobie, jedna nie zaszkodzi a będziesz mniej sfrustrowana no nie czaje, skąd ten 1kg na plusie mam aż. Ok, nie pilnuje się z piciem no i może w końcu dostanę okres? Sama już nie wiem. Ale mniejsza z tym.
Po wczorajszej siłowni dotkliwie czuje nogi, oj czuje. Jutro też idę. Plan jest na 4 razy w tygodniu na siłowni po 45-55 minut treningu.
Po wczorajszej siłowni dotkliwie czuje nogi, oj czuje. Jutro też idę. Plan jest na 4 razy w tygodniu na siłowni po 45-55 minut treningu.