Salon aranżacje
Re: Salon aranżacje
My mamy jedna w lazience i jedna osobno i to jest serio luxus... zwlaszcza przy gosciach, nie wspominajac o jelitowce
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
farazi pisze: Nie rozumiem rezygnowania z WC w sytuacji, gdy macie już tam instalację. Tym bardziej, że na to miejsce nic innego nie stawiasz. No ale nie muszę rozumieć, to nie moje mieszkanie. Tylko wyrażam zaskoczenie.
Przeniesienie pralki to dobry pomysł.
O to to. Jak już tam jest, to bym zostawiła bo wygodnie mieć toaletę w łazience.
Za to też bym zrezygnowała z oddzielnej i zrobiła tam spiżarkę. Mam tak i to super decyzja.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Nie czuję potrzeby mieć dwóch toalet. I jak wyżej pisałam, nie spotkałam się z tym u rodziny czy znajomych.
Za to osobne wc było podstawą. Obecnie mam łączoną łazienkę z wc i nie jestem z tego zadowolona.
Mamy również zaprojektowane osobne pomieszczenie żeby nie musieć rezygnować z wc, a zyskać więcej miejsca do przechowywania.
Za to osobne wc było podstawą. Obecnie mam łączoną łazienkę z wc i nie jestem z tego zadowolona.
Mamy również zaprojektowane osobne pomieszczenie żeby nie musieć rezygnować z wc, a zyskać więcej miejsca do przechowywania.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Oj tak, tu w de w wielu mieszkaniach stosowane jest takie rozwiązanie i uważam je za dobry pomysł, też będę chciała tak mieć u siebie kiedyś. A ubikacja osobno jest spoko, jak chcesz skorzystać, a ktoś się akurat myje, ale dla mnie to mega utrudnienie z bieganiem z jednego do drugiego przed kąpielą
Ja całe życie w domu miałam osobno toaletę od łazienki i u nas z racji że chcieliśmy mieć spiżarkę, to zostawiliśmy tylko w łazience. Dla mnie wygodniejsze mieć już tylko w łazience niż tylko osobno - ale jak macie osobne miejsce na przechowywanie to też bym namawiała na dwie toalety.
A jeśli chodzi o kuchnie, bo w sumie to pokazałaś, to fajne rozwiązanie wybraliście
A jeśli chodzi o kuchnie, bo w sumie to pokazałaś, to fajne rozwiązanie wybraliście

dziękuję

dziękuję
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Bardzo mi się podoba Wasz układ mieszkania i już nie mogę się doczekać jak będziesz wrzucać tu dodatki
Na jaki kolor będziecie malować ściany?
24.06.2005 
25.07.2009

25.07.2009

Daga my w pierwszym mieszkaniu mielismy wlasnie dwie, jedna w lazience i jedna goscinna i pozniej w dwoch kolejnych gdzie byla tylko toaleta w lazience, to niby starczała ale czasem jednak tej dodatkowej brakowalo... teraz mamy na dole taka wlasnie goscinna i na gorze w lazience i jest idealnie
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Mi się nie podoba, gdy meble są z innego kompletu, nawet w podobnych odcieniach.
To ja tak samo, nawet inny odcień by mnie wnerwiał. Ale tu nie mam problemu, bo ja lubie białe meble
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja też mam problemu z mieszaniem mebli. Podoba mi się.
Ale jeśli chodzi o wenge, to jestem na nie. Po prostu mam teraz w salonie i marzę o zmianie
Ale jeśli chodzi o wenge, to jestem na nie. Po prostu mam teraz w salonie i marzę o zmianie

Czyli rezygnuję z regału billy 

Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Mi nie chodzi o gotowy komplet, ale Wenge i bialy się gryzie, a obok stoi kuchnia w zapewne innym kolorze.
Nam się marzy stol dębowy, mamy od znajomego deski, takie naturalne słoje, ale nie mam pojęcia jak to spasować z innymi meblami.
to gdzie będą książki?
A nie myślałaś o czymś innym, np taki bardziej otwarty? Ten co wrzucam to akurat z Jysk. Myślę że do wenge by pasował i nie byłby taki ciężki.
24.06.2005 
25.07.2009

25.07.2009