Nasze tatuaże
Re: Nasze tatuaże
Sofii wygląda świetnie! Jak samo tatuowanie przeżyłaśas?
Sofii, piekny
Ja właśnie do tego chciałabym jakimś drobnym, cienkim druczkiem po bokach imiona dodać do tego co pokazywałam... tylko jakoś nie mogę sobie miejsca odpowiedniego znalezc
Ja właśnie do tego chciałabym jakimś drobnym, cienkim druczkiem po bokach imiona dodać do tego co pokazywałam... tylko jakoś nie mogę sobie miejsca odpowiedniego znalezc
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Nuuutella, o wiele lepiej niż zakładałam.
Więcej strachu niż to warte.
Wiadomo, trochę bolało, ale zdecydowanie do przeżycia. W trakcie chciało mi się spać.
Ruby, mi się podoba tak z przodu, jak to pozawijane serce.
Więcej strachu niż to warte.
Wiadomo, trochę bolało, ale zdecydowanie do przeżycia. W trakcie chciało mi się spać.
Ruby, mi się podoba tak z przodu, jak to pozawijane serce.
bardzo mi nie po drodze z poglądami Rowling i czuję się zdecydowanie niekomfortowo nosząc coś z nią związanego na skórze. Zwłaszcza w tak widocznym miejscu, bo obracam się w tęczowym środowisku i jednak jest trochę niezręcznie.
Ale Ci ładnie wyszła Twoja nowość!
Alantan plus do smarowania wystarczy ?
alantan ma okropny skład i tatuaże po nim szybko bledną. Najlepszy będzie produkt przeznaczony konkretnie do pielęgnacji tatuaży, np Neba albo Tattoo Butter: https://beardman.pl/kategoria/tattoo-bu ... do-tatuazu.
Ja używałam bepanthenu i robiłam opatrunki, wszystko bezproblemowo.
Gotowe
- Załączniki
-
- C29AA68E-B6E8-434B-B132-913AAFB56C29.jpeg (308.76 KiB) Przejrzano 2274 razy