Sukienki
Re: Sukienki
Farazi, właśnie mi też najbardziej by pasowały sandałki ale jeśli odpadają, to beżowe. A jaka góra wtedy wchodzi w grę?
Kupiłam beżową marynarkę, wybór kroju fatalny. Wyglądam jak w podomce kolor ujdzie.
Wyjęłam też z szafy cały dobrytek. Czarny odpada. Ale zaskoczył mnie ten żółty (to jest taki ciemny kolor, ale nie pomarańczowy). Dobrze to wygląda, czy z moim wyczuciem coś nie tak?
Wyjęłam też z szafy cały dobrytek. Czarny odpada. Ale zaskoczył mnie ten żółty (to jest taki ciemny kolor, ale nie pomarańczowy). Dobrze to wygląda, czy z moim wyczuciem coś nie tak?
Ostatnio zmieniony 12 maja 2024, 20:27 przez farazi, łącznie zmieniany 1 raz.
Ta beżowa marynarka jest za długa do tej sukienki.
Ten żółty sweterek (marynarka?) jest bardzo ładny, ale mi nie pasuje do sukienki.
Ogólnie sukienka bardzo trudna w stylizacji
I pozostaje przy wersji bez paska i czarnymi (ciemnymi )butami
Może coś w tym stylu? (tylko kolor trudny)
https://www.reserved.com/pl/pl/kardigan ... -714be-02x
Ten żółty sweterek (marynarka?) jest bardzo ładny, ale mi nie pasuje do sukienki.
Ogólnie sukienka bardzo trudna w stylizacji
I pozostaje przy wersji bez paska i czarnymi (ciemnymi )butami
Może coś w tym stylu? (tylko kolor trudny)
https://www.reserved.com/pl/pl/kardigan ... -714be-02x
Dziękuję za opinie. Może powinnam po prostu odpuścić sukienkę.
Wiem, że nie każdy zaakceptuje ten wybór na uroczystość, ale ja bardzo lubię połączenie sukienki tego typu i ramoneski
Sukienki
Kiedy impreza? Może nie będzie potrzeba nic dawać na górę, tylko sama sukienka? Jest ładna.
Też mam dylemat odnośnie butów i paska. Ostatnia przymiarka, bo już nic nie szukam więcej.
Które buty i z paskiem czy bez?
Torebka zostaje
Też mam dylemat odnośnie butów i paska. Ostatnia przymiarka, bo już nic nie szukam więcej.
Które buty i z paskiem czy bez?
Torebka zostaje
Farazi bezowa marynarka pasuje, ale moim zdaniem powinna się kończyć na odcięciu sukienki
Misiowa, z paskiem i bezowe. Super wyglądasz!
Misiowa, z paskiem i bezowe. Super wyglądasz!
Misiaq, mnie się podobają ramoneski…na kimś. Miałam już podejście i przymierzałam, no ale to po prostu nie jest dla mnie.
Impreza jutro, raczej potrzebuję czegoś na górę. Szukam na szybko krótkiej beżowej marynarki.
Misiowa, z paskiem, buty beżowe. Świetny zestaw.
Impreza jutro, raczej potrzebuję czegoś na górę. Szukam na szybko krótkiej beżowej marynarki.
Misiowa, z paskiem, buty beżowe. Świetny zestaw.
Mnie też się podoba takie połączenie, nawet na imprezę.Misiaq pisze:Wiem, że nie każdy zaakceptuje ten wybór na uroczystość, ale ja bardzo lubię połączenie sukienki tego typu i ramoneski
farazi, śliczna sukienka i pięknie w niej wyglądasz! Dla mnie krótsza beżowa marynarka by była najlepszym wyborem. To żółte jest fajne, ale trochę gubi Twoją figurę
Dziękuję za rady i opinie. Ostatecznie udało się kupić krótszą, jasnobeżową ”marynarkę” i było ok.
No i kupiłam niespodziewanie sukienkę na Ślub brata. Miała być granatowa długa, a jest całkiem inna Weszłyśmy do sklepu w poszukiwaniu sukienki dla Mamy, a z okazji dnia dziecka wyszłyśmy z moją Bardzo fajnie się układa i jest wygodna. Mam taki naszyjnik od przyjaciółki, który czeka na specjalną okazję i myślałam, że założę właśnie na to wesele, ale teraz nie wiem czy nie będzie za dużo co sądzicie? Jeszcze przymierze na żywo i zobaczę, bo sukienka została już u Mamy, a naszyjnik mam w domu.
No i jeszcze pytanie jaki kolor butów i torebki? Myślę nad jasnym niebieskim, zielonym lub beż?
No i jeszcze pytanie jaki kolor butów i torebki? Myślę nad jasnym niebieskim, zielonym lub beż?
24.06.2005
25.07.2009
25.07.2009