Co teraz czytacie?
Re: Co teraz czytacie?
mała, czy Ty nadal masz pracę, która pozwala Ci na czytanie? Bo to nie jest normalne
Teraz by mi się przydały nocki na recepcji w hotelu, które miałam daawno temu i wtedy nie czytałam
Teraz by mi się przydały nocki na recepcji w hotelu, które miałam daawno temu i wtedy nie czytałam
24.06.2005
25.07.2009
25.07.2009
- mała_czarna
Nie, od baaaaaaardzo dawna już nie pracuje gdzieś gdzie mogłabym czytać w pracy.Mixonia pisze:mała, czy Ty nadal masz pracę, która pozwala Ci na czytanie? Bo to nie jest normalne
Wysłane z mojego 2201117TY przy użyciu Tapatalka
W tym roku Mała zdecydowanie na prowadzeniu
U mnie ostatnie miesiące to Euro, Igrzyska, i do tego wizyta taty na półtora miesiąca, więc praktycznie wcale nie czytałam. Ale zbliża się jesień, więc trochę ruszę z czytaniem
U mnie ostatnie miesiące to Euro, Igrzyska, i do tego wizyta taty na półtora miesiąca, więc praktycznie wcale nie czytałam. Ale zbliża się jesień, więc trochę ruszę z czytaniem
U mnie obecnie chyba 85 bo skończyłam wpisywanie na 81, ale ja czytam same romansidła, young adult ewentualnie Mroza, że nawet się nie chwalę co czytam no ale nie obejrzałam w tym roku nawet pół odcinka serialu chyba
- mała_czarna
62/2024
Wysłane z mojego 2201117TY przy użyciu Tapatalka- mała_czarna
Z racji że ten reportaż powyżej czyta się jednak ciężej niż liczyłam to równolegle będzie coś lżejszego
63/2024
63/2024
Mój cel na ten rok to było 26 książek i cholernie się cieszę, że już udało mi się przekroczyć założenie.
Roooda gratulacje
Mi w tym roku zdecydowanie nie idzie w tym temacie a od przyszłego tygodnia wracają nadgodziny i wstawanie 3:40, to już w ogóle będzie wesoło
Mi w tym roku zdecydowanie nie idzie w tym temacie a od przyszłego tygodnia wracają nadgodziny i wstawanie 3:40, to już w ogóle będzie wesoło
u mnie w zeszłym roku było słabo, bo założyłam 52 książki, a przeczytałam ledwo ponad 30. W tym roku postawiłam na plan minimum, żeby była większa satysfakcja, jak się uda
Ale też ciężko mi z książkami, jestem ciągle przepracowana (a moja praca to przede wszystkim czytanie) i mózg już nie przyjmuje więcej literek.